Παναγιώτης Σταικος : Θα πρέπει να μάθει ο μεγάλος θεατρίνος κύριος Σαμαλέκος πως η κακόγουστη παράσταση του είχε άδοξο τέλος .!!



Θα πρέπει να μάθει ο μεγάλος θεατρίνος κύριος Σαμαλέκος πως η κακόγουστη παράσταση του είχε άδοξο τέλος .!!
Εμείς ήμασταν εκείνοι ,που είπαμε πριν από 8 μήνες ,πως στηρίζουμε την Δημοτική Αρχή, αν θα σφράγιζε παράνομες παροχές και όσων δεν πλήρωναν εκτός από τους ανάπηρους ,πολύτεκνους και μακροχρόνια ανέργους .!!
Η όποια λεκτική ή σωματική βία ή απειλή για χρήση βίας για εμάς σαν παράταξη είναι καταδικαστέα από όποιον και αν προέρχεται και υπάρχουν όμως κάποιοι οι ,οποίοι προεκλογικά καλλιεργούσαν ένα τοξικό περιβάλλον λεκτικής βίας ,οι οποίοι τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουμε για βία.
Αν ο κύριος Σαμαλέκος απειλήθηκε και με θεατρινίστικο τρόπο όπως είπε από συνεργάτη μου υποψήφιο στις εκλογές ,όφειλε να πάει στην Αστυνομία και να υποβάλει αμέσως μήνυση ,όπως έκανα εγώ για κάτοικο του συνοικισμού Βαλτί όταν ένας με απείλησε με καραμπίνα και τον πήρε από το σπίτι του η ΟΠΚΕ ύστερα από εντολή του εισαγγελέα στο κρατητήριο με την διαδικασία του αυτοφώρου και να πάει αυτός που τον απείλησε στον Εισαγγελέα ,αλλά δεν τον ενδιέφερε να τιμωρηθεί εκείνος που τον απείλησε ,αλλά ήθελε να καλύψει τις ανεπάρκειες του και μέσα στο θέατρο που έπαιξε , όταν τον ρώτησα πόσες παροχές σφράγισε μέχρι σήμερα ,δεν μου απάντησε και αυτό φαίνεται από τα πρακτικά και του είπα, πως θα τον κάνω εγώ ,να απαντήσει με τον νόμο ,που θα του επιβάλλω ,γιατί δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου ,αφού την Δευτέρα θα του υποβάλλω γραπτή αίτηση, στην οποία θα ζήτω τον αριθμό και τα ονόματα όσων τους σφράγισε δήθεν τις παροχές .!!

Η παράσταση ο καραγκιόζης Αντιδήμαρχος που κόβει παροχές ,προστατεύοντας τους συνεπείς πολίτες που πληρώνουν ,έληξε άδοξα πριν καν αρχίσει ,παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου άλλαξε την γελοία εισήγηση του κυρίου Σαμαλέκου ,ο οποίος με το καλάμι που έχει καβαλήσει ,έστειλε ένα ιταμό email προς την εξαίρετη υπάλληλο γραμματέα του Συμβουλίου κυρία Πανωραία Πανταζή ,νομίζοντας πως μιλούσε σε υποτακτικό του ή δούλο και μετά όταν πήρε την δέουσα ευγενική απάντηση από την κυρία Πανταζή ,αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη .
Αφού νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει ως παρακράτος, σαν κοινός τραμπούκος ,όλες τις Δημοτικές Αρχές των τελευταίων 30 χρόνων .!!!
Αυτό το πράγμα ,γιατί περί πράγματος πρόκειται δεν έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο και προσβάλει και ένα Χωριό την Παλαιομάνινα με πολύ ευγενικούς ανθρώπους ,από όπου έχουν βγει και λαμπροί επιστήμονες διάσημοι σε όλη την Ελλάδα,όπως ο Σταύρος Παππάς ,ο Δημήτρης Στεργίου ,ο Γιώργος Κέκος και αρκετοί ακόμη ,θυμίζοντας του πως επιστήμη χωριζομένη αρετής ,πανουργία ,ου σοφία φαίνεται .!!!
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ανθρώπους σαν τον κύριο Σαμαλέκο με τα νέα του ήθη .
Η ευθύνη τώρα είναι στο Δήμαρχο ,αν μετά από αυτές τις πομπές Σαμαλέκου τον κρατήσει στην θέση του Αντιδημάρχου .
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Σχόλια

  1. Ρε πόσες ημέρες μείναμε χωρίς νερό με τον Σαμαλέκο Αντιδήμαρχο ; τις μισές και πάρα πάνω .μας έβαλε ένα βίντεο με νερό να τρέχει από τον πλαστικό σωλήνα και αυτή την ζημιά οι αντιδήμαρχοι με τις γαλότσες τον έφτιαχναν σε μια ώρα και δεν καταλαβαίναμε διακοπή νερού .
    Α ρε μεγάλε επιστήμονα Σαμαλέκο πως χαραμίζεσαι .εσύ τα αποτυπώνεις ,τα καταγράφεις ,αλλά από νερό βρομίσαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου