Μια οφειλόμενη απάντηση στο διατροφολόγο κ. Χρήστο Βλάχο


Αποτέλεσμα εικόνας για κοινωνια μπροστα
Αξιότιμε κ. Χρήστο Βλάχο
Ομολογώ ότι προβληματίστηκα εάν έπρεπε να μπω στον πειρασμό να σας απαντήσω. Επειδή όμως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ενδιαφέρον, οφείλω να σας ξεκαθαρίσω τα εξής:
1.    Κανείς δεν αμφισβήτησε, ούτε αμφισβητεί την επιστημονική σας επάρκεια. Απλούστατα τα ερωτηματικά εξακολουθούν να παραμένουν: Είστε ο μοναδικός διατροφολόγος στην ευρύτερη περιοχή και με ποια κριτήρια έγινε η απευθείας ανάθεση στο πρόσωπό σας; Εάν υπονοείτε ότι κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σας διατροφολόγοι, γνώριζαν την δική σας υπερεπάρκεια και ως εκ τούτου δεν κατέθεσαν αίτηση στο Πνευματικό Κέντρο, έχει καλώς. Εάν όμως δεν το γνώριζαν, όπως με σαφήνεια προκύπτει από τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που σας έγινε η σχετική ανάθεση, τότε κάποιοι πρέπει τουλάχιστον να απολογηθούν εκ του γεγονότος και μόνο ότι η μοναδική αίτηση που υπήρξε ήταν η δική σας!
2.    Το αν υπάρχει διασπάθιση δημόσιου χρήματος, δεν θα το κρίνετε εσείς, αλλά οι δημότες. Εν κατακλείδι δεν σας προβληματίζει ότι ανεκλήθη πάραυτα η συγκεκριμένη απόφαση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου, μετά την δήλωση του Δημάρχου ότι είχε «άγνοια» του γεγονότος; Αυτό δεν σας απασχολεί καθόλου;
3.    Το εάν νοιάζεται «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» για τα τεκταινόμενα του Δήμου, νομίζω ότι αυτό κρίθηκε και κρίνεται καθημερινά από τους συμπολίτες μας.
4.    Τι εννοείτε κ. Βλάχο, ότι «κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια»; Εάν έχετε κάτι στη σκέψη σας, να το καταθέσετε στο δημόσιο διάλογο και εδώ είμαστε.
5.    Τέλος, ως προς την αναφορά σας με την οποία με εγκαλείτε εντός τριών (3) ημερών να ανακαλέσω τον χαρακτηρισμό σας ως καταλληλότερου, σας δηλώνω ευθέως ότι ούτε πρόκειται να το πράξω, ούτε είναι στις προθέσεις μου να “απολογούμαι” για απόψεις που καταθέτω στο δημόσιο διάλογο και δεν είναι συκοφαντικές. Ως εκ τούτου, εάν επιθυμείτε μετά την παρέλευση του “τελεσιγράφου” που έχετε αυτοβούλως ορίσει, μπορείτε να κινηθείτε νομικά εναντίον μου. Έχω συνηθίσει σε πολλά τέτοια στην κοινωνική, πολιτική και αυτοδιοικητική μου διαδρομή. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…
           
Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Σχόλια