Παναγιώτης Στάικος:Ο Αλτρουισμός , ο Ουμανισμός , ο Ακτιβισμός , ο Ξεπεσμός κάποιων και η αναγνώριση από τον πιο Μεγάλο Καθηγητή της Ιατρικής Χαράλαμπο Μουτσόπουλο .!!!


Ο  Αλτρουισμός , ο Ουμανισμός , ο Ακτιβισμός , ο Ξεπεσμός κάποιων και η αναγνώριση από τον πιο Μεγάλο Καθηγητή της Ιατρικής  Χαράλαμπο Μουτσόπουλο,
στον οποίο είχα τη τιμή να κάνω το άριστο Διδακτορικό μου και θεωρείται ο Σπουδαιότερος Καθηγητής της Ιατρικής στην Ελλάδα μετά το 1980.!!!
Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο  έκανα μία Ερώτηση στον Δήμαρχο , μία τοποθέτηση , η οποία  ξεπερνούσε τα  5 λεπτά  ( όπως λέει ο κανονισμός ) αλλά δεν έκανα  χρήση του 5λέπτου που δικαιούμαι σε κάθε θέμα   και ψήφισα σε όλα ναι  και όταν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου διαφωνούσε  με την Εισήγηση του Αντιδημάρχου ( άρα και του Δημάρχου ) , για να γίνει Ιατρείο στο παλαιό Κοινοτικό Κατάστημα , αραδιάζοντας επί ώρα   ( πάνω από μισή ώρα {{ δείξαμε όλοι μεγάλη ανοχή }}) αίολα επιχειρήματα , από αυτά που ζητούσε ο Γιατρός , ο οποίος ζητούσε αυτά που εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος κύριος Γερόλυμος , τον έβαλα στην θέση του , όπως έπρεπε και ψήφισα και σε αυτό με κεφαλαία γράμματα  ΝΑΙ και σε αυτό το θέμα .
Και αυτά έγιναν με περίσσευμα μεγαλοψυχίας , παρά τις απρέπειες  από την πλευρά της πλειοψηφίας , οι οποίες και προεκλογικά , αλλά και μετεκλογικά αποσκοπούσαν στην Ηθική μου Εξόντωση ,πέραν της πολιτικής εξόντωσης, η οποία είναι απόλυτα θεμιτή και επιτρεπτή .!!!!  
Αλλά εις μάτην .!!!!
Εγώ παραμένω εκεί δυνατός και κραταιός  και με περίσσευμα μεγαλοψυχίας , έχω ψηφίσει ΝΑΙ σε όλα τα Συμβούλια μέχρι σήμερα ,παρά τα όποια λάθη και παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής σε αυτούς τους 4 μήνες , που είναι στην εξουσία  διαχειριζόμενοι την τύχη του παρόντος και του μέλλοντος του τόπου μας , με πολλά λάθη μέχρι στιγμής , για τα οποία δεσμεύτηκα πως για 6 μήνες ,θα υπάρχει από πλευράς μου η απόλυτη ανοχή και τηρώ τον λόγο μου με ακρίβεια   .!!!!
( ούδ ‘ απέλαυσα ποτέ  εχθρού δυστυχούντος ).!!!
Ερώτησα τον κύριο Δήμαρχο , εάν αληθεύει αυτό που είχε γράψει το ΜΥΤΙΚΑΣPRESS, ότι για τα χρήματα το οποία πήραν άλλοι Δήμοι ( ο Δήμος Μεσολογγίου  6 εκατομμύρια ευρώ  , ενώ Δήμος Ξηρομέρου  (0) μηδέν ευρώ ) , είχε θέσει  το θέμα στον Νέο Περιφερειάρχη( δεν μας είχε ενημερώσει , ως όφειλε κανονικά ), εάν δεν υπήρχε πιθανότητα τροποποίησης  της απόφασης του προηγούμενου  Περιφερειάρχη , ο οποίος είχε υπογράψει τις αποφάσεις και τώρα ο κύριος Φαρμάκης απλά  στέλνει ζεστό χρήμα στους δικαιούχους Δήμους .!!!!  Ο δήμαρχος με διαβεβαίωσε , ότι συζήτησε το θέμα με τον κύριο Φαρμάκη , ότι δεν μπορούσε να γίνει καμία τροποποίηση στην προηγούμενη απόφαση και δεν είχα κανένα λόγω να μην πιστέψω τον Δήμαρχο .!!!
Τότε του είπα αν όλα είχαν κριθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή , η ευθύνη του συμπατριώτη μας  κυρίου Γιάννη Λύτρα ,με τον οποίο δεν έχω καμιά  ανθρώπινη αντιπαράθεση , στον οποίο ευχήθηκα χαρούμενες γιορτές με την οικογένεια του  , αλλά έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ  , αφού αν θέλοντας να εκδικηθεί τον Προηγούμενο Δήμαρχο κύριο Γαλούνη ,πράγμα το οποίο  με αφήνει παντελώς αδιάφορο , με την οποία πράξη του τον κατηγορώ , ότι δεν έκανε το πάν ως όφειλε  , για να επιχορηγηθούν και τα τρία ΤΟΕΒ  . Δηλαδή ηθελημένα ή άθελά του τότε από Πολιτική Ανεπάρκεια , θα πρέπει να κηρυχτεί ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον τόπο ( φιλοδοξεί να είναι και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου !!!! ας έλθει με το καλό και θα φάει καλά , αφού όπως έστρωσε θα κοιμηθεί , που λέει και ο Σοφός λαός μας ) και θα πρέπει να  εξοστρακιστεί από τον τόπο όπως στην Αρχαία Ελλάδα θυμίζοντας τον  ΑΔΙΚΟ εξοστρακισμό του Δίκαιου Αριστείδη  από τον πολιτικό του Αντίπαλο Περικλή , που όταν και ο Περικλής  έπεσε σε δυσμένεια και εξοστρακίστηκε ο Αριστείδης δεν χάρηκε . Θαυμάστε λοιπόν το μεγαλείο ψυχής του Δίκαιου Αριστείδη με τον οποίο αισθάνομαι , πως έχουμε βίους παράλληλους  :
Ο Αριστείδης ο Δίκαιος (540 – 468 π.Χ.) υπήρξε επιφανής πολιτικός και στρατηγός των Αθηναίων. Στη μάχη του Μαραθώνα ήταν ένας απ’ τους 100 Έλληνες στρατηγούς και στη συνέχεια ανακηρύχθηκε Άρχοντας των Αθηνών.
Εκτός από τη μεγάλη σωφροσύνη και φιλοπατρία του, τον διέκρινε μια αυστηρότατη προσήλωση στο πνεύμα της δικαιοσύνης γι’ αυτό και η ιστορία, δίπλα στο όνομά του, του κόλλησε τον χαρακτηρισμό «Ο δίκαιος». Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και πέθανε πάμπτωχος το 468 π.Χ., σε ηλικία 72 ετών.
Ο εξοστρακισμός του Αριστείδη - το μεγαλείο ψυχής του ακέραιου ανθρώπου έναντι του άδικου φθόνου της κοινωνίας
Ο εξοστρακισμός του Αριστείδη υπήρξε εντελώς άδικος, μια πράξη μοχθηρίας των πολιτών της Αθήνας έναντι ενός δημόσιου άνδρα του οποίου η εντιμότητα ήταν διαπιστωμένη. Αναμφίβολα σημαντικός παράγοντας για τον εξοστρακισμό υπήρξε η κινητοποίηση του πολιτικού του αντιπάλου Θεμιστοκλή και των οπαδών του, που κατάφεραν να υποδαυλίσουν το συναίσθημα φθόνου των πολλών για την υπεροχή του ενός. Η παράδοση μεταφέρει ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο από την συγκεκριμένη διαδικασία, όταν ο Αριστείδης την ημέρα του εξοστρακισμού του συνάντησε τυχαία έναν αγράμματο χωριάτη. Αυτός χωρίς να γνωρίζει τον Αριστείδη του ζήτησε να γράψει το όνομα του στο όστρακο. Ο Αριστείδης τότε χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ρώτησε τον συμπολίτη του αν του έχει κάνει κάτι και θέλει να εξοστρακίσει τον Αριστείδη. Τότε ο χωριάτης του απάντησε πως "όχι δεν μου έχει κάνει τίποτε και ούτε τον γνωρίζω, αλλά ενοχλούμαι να ακούω παντού να τον αποκαλούν Δίκαιο". (γραφομένων οὖν τότε τῶν ὀστράκων λέγεταί τινα τῶν ἀγραμμάτων καὶ παντελῶς ἀγροίκων ἀναδόντα τῷ Ἀριστείδῃ τὸ ὄστρακον ὡς ἑνὶ τῶν τυχόντων παρακαλεῖν, ὅπως Ἀριστείδην ἐγγράψειε. [7.6] τοῦ δὲ θαυμάσαντος καὶ πυθομένου, μή τι κακὸν αὐτὸν Ἀριστείδης πεποίηκεν, “οὐδέν,” εἶπεν, “οὐδὲ γιγνώσκω τὸν ἄνθρωπον, ἀλλ' ἐνοχλοῦμαι πανταχοῦ τὸν Δίκαιον ἀκούων.” ταῦτα ἀκούσαντα τὸν Ἀριστείδην ἀποκρίνασθαι μὲν οὐδέν, ἐγγράψαι δὲ τοὔνομα τῷ ὀστράκῳ καὶ ἀποδοῦναι.)
Ο Αριστείδης παρέμεινε φτωχός ως το τέλος της  ζωής του παρά τα υψηλότατα δημόσια αξιώματα που ανέλαβε  και τα μεγάλα ποσά που διαχειρίστηκε  ( καλή ώρα Στάικος , που αν δεν ήταν τα παιδιά του πολύ καλά αποκαταστημένα , ίσως θα μπορούσε να ταφεί και αυτός Δημοσία Δαπάνη ,αλλά  πολύ πλούσιος με μια ευτυχισμένη οικογένεια με τις τρείς  χαριτωμένες  εγγονούλες μου  και την αναγνώριση ως εκλεκτού λειτουργού της υγείας  από σπουδαίους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές όπως ο Διεθνούς φήμης Χαράλαμπος Μουτσόπουλος    ).  Στάθηκε επιεικής και μεγαλόψυχος έναντι του Θεμιστοκλή , όταν ο τελευταίος έπεσε στην δυσμένεια του Δήμου  και εξοστρακίστηκε , δεν χάρηκε με την κακοτυχία του , παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολιτικοί αντίπαλοι ( ούδ ‘ απέλαυσεν εχθρού δυστυχούντος ) και ποτέ δεν τον κατηγόρησε δημοσίως .
Ο Αριστείδης πέθανε στην Αθήνα το 467 π.Χ. σε ηλικία 73 ετών ,τιμώμενος από τους συμπολίτες του για τις μεγάλες υπηρεσίες που προσέφερε στην πατρίδα του . Πέθανε όπως έζησε , πάμφτωχος , ενταφιάστηκε δημοσία δαπάνη καθώς ο ίδιος δεν εείχε κανένα περιουσιακό στοιχείο .
Έτσι λοιπόν τρία άτομα από την πλειοψηφία πήγαν και κατήγγειλαν στην Αστυνομία και την Εισαγγελία , ότι ο Σταικος είναι πολύ επικίνδυνος ( ντροπή τους )  , όπως ο Καθηγητής Μουτσόπουλος αναφέρει πως ήταν επικίνδυνος για το Καθηγητικό κατεστημένο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών !!!!! μετά τον ακτιβισμό μου  με την φλεβοκέντηση ( που κάποιοι έστειλαν ένα email  στο βόθροblog Αγρίνιο NEWSS , στο οποίο ήθελαν να παρουσιάσουν σε όλη την Ελλάδα ,  ότι  κάποιος πρώην Δήμαρχος παλάβωσε και έκοψε τις φλέβες του {{αλλά μόνο που δεν ανάρτησε  αυτό το βόθροblog την απάντησή μου , ότι ήταν μια σπουδαία πράξη Ακτιβισμού , όπως έκαναν κάποια  γυμνόστηθα κορίτσια στην Μάλτα  και άλλοι  , οι οποίοι κατάφεραν να αποδείξουν κάτι το οποίο δεν έκανε ούτε η Αστυνομία ,αλλά ούτε και η Δικαιοσύνη  , ότι στην Μάλτα δεν Κυβερνούσε  απλά μια Πολιτική Καμόρα , αλλά και μια πραγματική καμόρα , η οποία  είχε σκοτώσει την Δημοσιογράφο και εξανάγκασαν τον Πρωθυπουργό της σε παραίτηση    , για τον συνεχιζόμενο πόλεμο ηθικής εξόντωσης μου  εκτός της προεκλογικής περιόδου ( που έπιασε τον στόχο τους ) , αλλά και μέχρι πρόσφατα {{τώρα δεν μένει στην Δημοτική μας αρχή όπως στην καμόρα της Μάλτας να βάψει τα χέρια της με το αίμα μου , αφού τα άλλα τα έχει κάνει όλα , με εμένα να στέκομαι απέναντί τους με ανωτερότητα και μεγαλοψυχία , αφού μέχρι και χθες , ενώ γνώριζα όλα αυτά ψήφισα σε όλα ΝΑΙ για το καλό του τόπου μου ,παρά τα όποια λάθη τους  }} , όταν πήγα στην Αστυνομία , για να καταθέσω μήνυση κατ  ‘ αγνώστων και του συγκεκριμένου blog , το οποίο τους επέτρεπε  να βυσσοδομούν εναντίον μου ( ακόμη και πρόσφατα  μιλώντας περί κατάθλιψης μας ο ανόητος , όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ) αναγκαζόμενο να διαγράψει 60 υβριστικά σχόλια και τώρα να μην ανεβάζει τις δικιές μου καταγγελίες –αναρτήσεις ,αφού έτσι πιστεύει πως τους βοηθάει και τους καλύπτει , αλλά εις μάτην    ( τουλάχιστον το ΜΥΤΙΚΑΣPRES μπορεί να προπαγανδίζει ανοιχτά και προκλητικά υπέρ του κυρίου Τριανταφυλλάκη , αλλά  δεν επέτρεψε την ανάρτηση χυδαίων και υβριστικών σχολίων ), το οποίο συγχώρεσα, για ότι είχε κάνει και μπορεί άφοβα να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ,   χωρίς φόβο , πως εγώ θα αποκαλύψω τίποτα ).!!!!
Και αφού δεν μπόρεσαν τα ίδια άτομα  να μου κλείσουν το ιατρείο για δύο μήνες σπάζοντας τα μούτρα τους στο Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο , μετά υπήρξε μια ψευδής καταμήνυση εναντίον μου από  το παρακράτος της  6η  ΥΠΕ , του Ρασπούντιν του Κέντρου Υγείας Αστακού και μετά από μηνυτήρια  αναφορά των κυρίων Ποσονίδη Τριανταφυλλάκη , Λιάβα ( αλήθεια αυτός που βρέθηκε ) και άλλων έξι γιατρών που εξαναγκάστηκαν από κάποιους να υπογράψουν την μηνυτήρια  αναφορά , αλλά τώρα ο μάρτυρας της 6ης ΥΠΕ κρύβεται και δεν εμφανίστηκε στην δίκη 1/10/2019 εναντίον μου , αφού καταφανέστατα ψευδώς αναφέρετε , πως εγώ ασκώντας βία πήρα τα κλειδιά και οδήγησα το ασθενοφόρο, πράγμα το οποίο εκτός του ότι διαψεύδεται από τον ασθενή και άλλος μάρτυρες. διαψεύδεται και από το βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού  και έτσι τώρα ο αχυράνθρωπος του Παρακράτους της  6ης ΥΠΕ και του Κ.Υ Αστακού από κατήγορος έγινε κατηγορούμενος ,εκτός από ψευδή καταμήνυση να διώκεται και για ψευδορκία ,για την οποία όταν καταδικαστεί , θα πάρει και την απόλυση από το ασφαλές  γι ‘ αυτόν Δημόσιο.!!!!     
Και μετά  λοιπόν όταν  τρία άτομα από την πλειοψηφία πήγαν και κατήγγειλαν στην Αστυνομία και την Εισαγγελία , ότι ο Στάικος είναι πολύ επικίνδυνος, η Εισαγγελέας διέταξε να οδηγηθώ από την Αστυνομία σε δύο Κρατικούς Ψυχιάτρους , στον Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κύριο Μπρούμα , ο οποίος με εξέτασε εκτός από κλινικά υποβάλλοντας  μου πολύ σκληρά test  ,από τα οποία περνάνε οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας , όπου αποφάνθηκε , πως δεν πάσχω από Μείζονα ή Ελάσσονα Ψυχική Νόσο , ούτε κατάθλιψη  και ως εκ τούτου  δεν χρειάζομαι  εγκλεισμό  σε Ψυχιατρείο , ούτε λήψη  καμιάς φαρμακευτικής αγωγής μου συνεστήθη , όπως το ίδιο έγινε και με τον Διευθυντή του Κέντρου Ψυχικής  Υγείας στο Αγρίνιο κύριο Τσίρκα  ,αφού είμαι απόλυτα Ψυχικά Υγιείς .!!!!
Ντροπή και μόνο ντροπή σας κύριοι .!!!!!   
Και εγώ χθες γνωρίζοντας όλες ,αυτές τις απρέπειες  , οι οποίες ταιριάζουν σε Ανθρώπους , που κυλιούνται μέσα στον βούρκο και προδίδουν χαρακτήρες με μίσος ,φθόνο και κακία απέναντι σε έναν άνθρωπο , ο οποίος σας έχει φερθεί σαν πραγματικός Ευπατρίδης που είναι  και μεγαλόψυχος όπως ένας Πραγματικός Άρχοντας που είναι ο Στάικος , σας ψήφισε όλα τα θέματα και αυτή την φορά , όπως και στις προηγούμενες .!!!!! 
Ευχόμενος ο Θεάνθρωπος που κατά την Χριστιανική λατρεία θα γεννηθεί  σε λίγες ημέρες,να ζεστάνει την ψυχή σας , όπως εκείνον τα βόδια της Φάτνης και να διώξει από μέσα σας την εμπάθεια , τον φθόνο και   κακία  και να γίνετε ευτυχισμένοι άνθρωποι όπως ο Στάικος , ο όποιος πάντα θα βάζει πλάτη για τον τόπο του . !!!!
Χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τις οικογένειες σας  τόσο σε εσάς , όσο και σε όλους τους Συνδημότες μας .!!!
 Με πραγματική αγάπη και ευτυχία μέσα στην καρδιά μου .
 Αστακός 18/12/2019
Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου  
Υ.Γ.1
Η όμορφη αυτή γλάστρα δώρο ασθενή μας και της γυναίκας του , ο οποίος ήρθε στο Ιατρείο μου  με πίεση 25 με 12 την διαστολική και μετά την σωστή αγωγή ( ΟΧΙ υπογλώσσια γιατί μπορεί να προκαλέσουν εκείνα εγκεφαλικό επεισόδιο από την απότομη πτώση της πίεσης , αλλά  ένα ηρεμιστικό με δύο άλλα χάπια μαζί και αφού ο ασθενής κοιμήθηκε  στην πολυθρόνα του σαλονιού μετά από 2 ώρες είχε πίεση  13 με 8 , οι οποίοι μαζί με τις ευχαριστίες τους ,αφού εγώ δεν είχα κάνει τίποτα άλλο από το καθήκον μου , μου είπαν πως σε χρειαζόμαστε , μήπως από πικρίες κλείσω τι Ιατρείο  και συνταξιοδοτηθώ.!!!
Υ.Γ.2
Είμαι αητός χωρίς φτερά 
https://www.youtube.com/watch?v=KTJQAf754HU

Αφιερωμένο εκεί που  πρέπει 


Σαν τον αετό είχα φτερά

και πέταγα πολύ ψηλά 
Μα ένα χέρι λατρεμένο ένα χέρι λατρευτό
 Μου τα κόβει τα φτερά μου για να μη ψηλά πετώ 
Το χέρι αυτό το λατρευτό 
μες στη ζωή θα τ' αγαπώ 
Ότι και να μου 'χει κάνει 
όλα του τα συγχωρώ
 Με φτερούγες τσακισμένες 
πάντα εγώ θα τ' αγαπώ











Σχόλια

  1. Κ. ΣΤΑΙΚΟ το μέλλον ειναι να πατε κι' εσείς
    με το Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία
    ακόμα στο Πασόκ είστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. ΣΤΑΙΚΟ το μέλλον ειναι να πατε κι' εσείς
    με το Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία
    ακόμα στο Πασόκ είστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα χαρώ πολύ σύντροφε Στάικο
    να έρθεις κι Εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου