Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει στη δράση της ΚΕΔΕ για τα αδέσποτα.

adespota
 
Αστακός 26.3.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει στις δράσεις της ΚΕΔΕ, για να κλείσουμε μεν την πόρτα στον Κορωνοϊό, αλλά και στην πρόσφατη δράση της,΄για ανοίξουμε την αγκαλιά μας στα αδέσποτα της γειτονιάς μας.
Στο πλαίσιο λοιπόν του περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων, αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας, το ειδικό έντυπο για την χορήγηση βεβαίωσης μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, έντυπο που χρειάζεται να έχουν υπογεγραμμένο από τον οικείο Δήμο, όσοι τα φροντίζουν αυτές τις ημέρες.
Επικοινωνήστε στο e-mail: info@dimosxiromerou.gr, για να γίνουν οι απαραίτητες συννενοήσεις. Ο Δήμος θα πρόβλεψει να τοποθετηθούν ταΐστρες και ποτίστρες σε συγκεκριμένες θέσεις στον Δήμο Ξηρομέρου.
 

Σχόλια

  1. Ioanna Verri Εγώ τά φροντίζω καί χωρίς την βεβαίωση, εσείς που είσαστε??? αυτή ή ανακοίνωση είναι για νά μας δώσετε τίς βεβαιώσεις... καί έξω από την πόρτα.... ωραίο σύστημα πρόβλεψης για τά αδεσποτακια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ??? ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ???? ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα το να τα κλεινεις τα αδεσποτα στο κλειστό 1 μηνα και μετα αλλους 2 μηνες μεσα στον ανεμόμυλο και τα ελευθερώνεις άταιστα κτλ 1 Σεπτεμβρίου το βρίσκετε πιο λογικό....υπαρχει επίσημη καταγγελεια στην αστυνομία και στην πανελληνια φιλοζωική εταιρεία έχουν έρθει για αυτοψία με φωτογραφίες και στοιχεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου