Γράφει η κα Σπυριδούλα (Γιούλη) Λεκατσά : Τα καλά λόγια πρέπει να λέγονται


Γράφει η κα Σπυριδούλα (Γιούλη) Λεκατσά.

Τα καλά λόγια πρέπει να λέγονται, διότι είναι μεγάλη υπόθεση κάθε βράδυ να κοιμάσαι με την συνείδηση σου ήσυχη γνωρίζοντας πως για ακόμα μια μέρα έπραξες σωστά.
Ένα άξιο μπράβο στην Δημοτική αρχή και στην προσπάθεια για την καθαριότητα των χωριών μας εν μέσω καραντίνας, όπως και την εκτίμηση μου στους κρυφούς εθελοντές οι οποίοι είναι αυτοί που με κάνουν να σκέφτομαι πως αυτός ο τόπος κάποια μέρα θα πάει μπροστά...
Η μητέρα μου Καραπιπέρη Δήμητρα, πρώην Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας (2011 - 2014) με αντίπαλη δημοτική αρχή, 4 συνεχόμενες χρονιές, την Εβδομάδα των Παθών έπαιρνε άλλο ένα ΜΠΡΑΒΟ από τους συγχωριανούς της...
Το μπράβο για την καλοσύνη της, για την αγάπη στον τόπο της, για τις φουσκάλες στις παλάμες αυτής και των κρυφών εθελοντριών από το μάζεμα χορταριών και σκουπιδιών...
Δεν ήταν ένα μπράβο απ;o τα στόματα που κάθονταν και έκριναν από τις καρέκλες του καφενείου, ήταν το μπράβο αυτών που τους απέδειξε πως: «Το να παραμένεις σωστός και καλός Άνθρωπος δεν κοστίζει τίποτα. Το κέρδος τεράστιο (ένα μπράβο από τον συνάνθρωπό σου)..., οι απώλειες ασήμαντες (μια λιωμένη σκούπα)».
Επειδή τότε ήμουν μια από τις κρυφές εθελόντριες και το μπράβο που άκουσα μου άρεσε...
ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ... ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ...
Καλή και προσωπική Ανάσταση σε όλους.

Σπυριδούλα Γιούλη Λεκατσά 

Κάτοικος ενός όμορφου τόπου

http://mytikaspress.blogspot.com/2020/04/blog-post_78.html#more

Σχόλια

 1. τα παντα γινονται μεσα απο τον εθελοντισμο!θα ηθελα να υπαρχει μια τετοια ομαδα για μια καλυτερη ζωη γενικα.ξεκινατο σαν πιο νια που εισαι και πιστευω οτι θα βρεθουν εθελοντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια στην Γιούλη μια νέα κοπέλα που ενδιαφέρεται και αγαπάει τον τόπο της .
  Το γράφει ξεκάθαρα στο άρθρο της λίγοι είναι οι εθελοντές στα χωριά μας μερικοί εθελοντές δουλεύουν και πολλοί συγχωριανοί τους τους κοιτάζουν πίνοντας το καφεδάκι τους στα καφενεία κοροϊδεύοντας πολλές φορές αυτούς που εργάζονται αφιλοκερδώς για το καλό του τόπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιούλη γράφεις ένα άρθρο για τους εθελοντές και μπράβο σου οι εθελοντές πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο από όλους μας και πρέπει να τους μιμηθούμε.
  Το μπράβο στην δημοτική αρχή γιατί όμως ; Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η Μητέρα σου είναι μια κυρία με Κ κεφαλαίο πραγματική αγωνίστρια εθελόντρια σε όλα μπροστά οι κάτοικοι της Κανδήλας το αναγνωρίζουν την τίμησαν δύο φορές ψηφίζοντας την την μια την εκλεξανε πρόεδρο της ΤΚ Κανδήλας και την δεύτερη με αρκετούς ψήφους ως υποψήφια δοτική σύμβουλο .
  Η ψήφος είναι ιερό πράγμα .
  Άρα οι κοινωνία βλέπει ποιοι πραγματικά το αξίζουν..
  Και η μητέρα σου είναι μια πραγματική εθελόντρια μια ηρωίδα της Ζωής που έχει να δώσει πολλά στον τόπο μας ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. δηλαδή εμείς οι ετεροδημότες/δημότες των δήμου
  που αντικειμενικά δέν έχουμε άμεση άποψη
  για την καθαριότητα των δημοτικών χώρων του δημου μας
  Ποιούς τελικά να πιστέψουμε ? όσους γράφουν στα blogs
  ότι ο δήμος δέν είναι καθαρός, ή
  όσους γράφουν στα blogs ότι ο δημος είναι καθαρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου