ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ'ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ


Αστακός Ξηρομέρου συνεχίζουν τις  διαμαρτυρίες και με αμείωτους ρυθμούς οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου.
Διαπιστώσαμε σήμερα πάλι ξανά ανάρτηση σε προσωπικό του προφίλ στο Facbook  δημότη της πόλης του Αστακού αυτή την φορά μιλάει για ένα γενικό μπάχαλο που επικρατεί στην πόλη του Αστακού και συγκεκριμένα αναφέρει :

Άλλη μια εφιαλτική ημέρα έρχεται, με τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια,τους κάδους να μυρίζουν,το κυκλοφοριακό να είναι χειρότερο από αυτό της Αθήνας,το Λιμάνι να μοιάζει με "Τσαντίρ Μαχαλά",και τον καθ'ένα να κάνει ότι θέλει.
Τελικά η σπίθα έγινε φωτιά κύριοι της δημοτικής αρχής και το διαπιστώνουμε πλέον από αναρτήσεις πολιτών από τα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Ακολουθεί η δημοσίευση του Φίλου μας:

Άλλη μια νύχτα εφιαλτική πέρασε με την μουσική, τα αυτοκίνητα,τα μηχανάκια,και τις φωνές των ξενύχτιδων να αναστατώνουν τον Αστακό.
Άλλη μια εφιαλτική ημέρα έρχεται, με τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια,τους κάδους να μυρίζουν,το κυκλοφοριακό να είναι χειρότερο από αυτό της Αθήνας,το Λιμάνι να μοιάζει με "Τσαντίρ Μαχαλά",και τον καθ'ένα να κάνει ότι θέλει.
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Δήμος, η Κοινότητα, το Λιμενικό Ταμείο,η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα αδιαφορούν προκλητικά. 

Κρίμα γιατί με την αλλαγή στον Δήμο και την Κοινότητα περιμέναμε ν'αλλάξει κάτι.
Αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

Σχόλια


  1. Κύριε Δεμερούκη σας τιμά το γεγονός, ότι σήμερα βρίσκετε το θάρρος ,να πείτε αλήθειες για την βρομιά που επικρατεί στον Αστακό με δήμαρχο Τρισνταφυλλακη και για το γενικότερο μπάχαλο σε όλο τον δήμο ,για να φθάσουμε στην πολύ επιτυχημένη διαπίστωση σας περί Τσαντίρ Μαχαλά ,παρά το γεγονός ότι ψηφίσατε Τριανταφυλλάκη ,αφού ήταν υποψήφια του στενό συγγενικό σας πρόσωπο .
    Ασφαλώς θα γνωρίζετε αφού είστε έξυπνος άνθρωπος ,πως με Τριανταφυλλάκη δήμαρχο γιατρειά δεν υπάρχει .όσο πιο γρήγορα πάει από εκεί που ήρθε τόσο το καλύτερο για τον τόπο .
    Ένας φίλος σου αγαπητέ Μίμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας του πει κάποιος να παραιτηθεί για όνομα του θεού πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Δεν υπάρχει ίχνος από φιλότιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ας ψηφιζε σταικο να σωθεί.....χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Θα πεις και αλήθεια μάγκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δεμερουκη είστε ένας ώριμος άντρας και ξεχάσατε μάλλον τις ηλικίες των 20 και των 30 ετών που επιθυμούν να διασκεδάζουν με ένα τρόπο διαφορετικό από το δικό σας. Δεν θέλουν όλοι να κάθονται στο Γιανουτσο και να τραγουδάνε φάλτσα, βιαζοντας τα αυτιά των διπλανων.
    Είναι δικαίωμα τους να επιλέγουν αυτοί τον τρόπο διασκέδασης τους, δεν φταίει λοιπόν ο δήμαρχος που δεν επιβάλλει φασιστικές και απαρχαιωμένες τακτικές όπως εσείς επιθυμείτε.
    Πρέπει να μάθετε, έστω και αργά ,να δέχεστε και να σέβεστε την διαφορετηκοτητα των ανθρώπων. Αντιλήψεις σαν τις δικές σας έχουν μαραζώσει τον Αστακό και οι ηλικίες 20 εως 35 είναι είδος προς εξαφάνιση στον τόπο μας.
    Κρατήστε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας και αφήστε τους νέους να εκφραστούν όπως αυτοί θέλουν.
    Ο εγωκεντρισμος σε συνδυασμό με τη λήθη είναι πολλή άσχημη κατάσταση σε έναν άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου φυσικά και δεν φέρνει ευθύνες ο Δήμαρχος για την ηχορύπανση φέρνει όμως ευθύνες για τους ξεχειλισμενους κάδους από σκουπίδια φέρνει ευθύνες για την βρώμικη και ασκουπιστη παραλία γέρνει ευθύνες για τις ντουζιέρες στην πλαζ Αστακού ...
      Αυτά τα ολίγα και έπεται και συνέχεια ...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ δεν θυμάμαι πότε τον Αστακό χωρίς ξεχειλισμενους κάδους και τα αποδυτήρια στην πλαζ να λάμπουν , ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.
      Απεναντίας θυμάμαι την παραλία να βρομάει μέχρι τέλος Ιουλίου χωρίς μοτέρ και ατελείωτα εικονικά τιμολόγια προς όφελος των αετονυχιδων που φωνάζουν σήμερα για τα σκουπίδια.
      Όσο για την ηχορύπανση που τόσο πολύ ενοχλεί τον κύριο Δεμερουκη και κάποιους άλλους σαν αυτόν, ας μάθουν επιτέλους οτι ο τουρισμός η έντονη κινητικότητα και γενικά ότι δίνει ζωή σε ένα τόπο, μοιραία θα έχει και ηχορύπανση, που προσωπικά πιστεύω ότι στον Αστακό που ζω πολλές δεκαετίες δεν είναι τόσο έντονη και άξια λόγου.
      Ας ανατρέξουν αλλού να βρουν οι κύριοι αυτοί λοιπόν τους λόγους και τις αιτίες που τους ενοχλούν.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ συνδημότη οι προηγούμενοι για αυτό το λόγο έχασαν τις εκλογές για τις άσχημες εικόνες την καινούργια δημοτική αρχή την εκλέξαμε να τα διορθώσει όχι να κάνει χειρότερα .
      Αυτή την στιγμή το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν όμορφες φωτογραφίες ..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου