Γράφει ο κ. Χρήστος Μπόνης.


Εάν στα επόμενα χρόνια θελήσουν κάποιοι να γράψουν την ιστορία του Αστακού και να αναφερθούν στα θετικά αυτού του τόπου, τότε ας ξεκινήσουν τουλάχιστον από σήμερα να καταγράφουν την ιστορία και τις δραστηριότητες του μοναδικού συλλόγου που έχει μόνο ΣΥΝ(+) . Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού.
Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχημένων εκδηλώσεων, ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού πραγματοποίησε χθες (8/8/2020) μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Εκθέτες (μέλη και μη του Συλλόγου) παρουσίασαν τα αυθεντικά προϊόντα τους (της αγροτικής γης) σε ένα χώρο που προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες στην παραλία Αστακού.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή που δεν αρκέστηκαν μόνο στην τυπική βόλτα πέριξ των περιπτέρων, αλλά προέβη και στην προμήθεια των προϊόντων (μέλι διαφόρων τύπων, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κρασί, δημητριακά και πολλά άλλα ήταν όμορφα τακτοποιημένα στους πάγκους των εκθετών, οι οποίοι πριν πουλήσουν το προϊόν τους, εξηγούσαν στους υποψήφιους αγοραστές τα πλεονεκτήματα του προϊόντος αλλά και τα συστατικά του.
Προφανώς και δεν μας εξέπληξε η επιτυχημένη εκδήλωση, διότι όλοι μας έχουμε την πλούσια εμπειρία των πολύ σπουδαίων και επιτυχημένων εκδηλώσεων από τον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Αστακού.

Σχόλια