Δείτε το βίντεο του θέματος των Π.Ο.Α.Υ., στη τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Απαράδεκτος ο προτεινόμενος σχεδιασμός των Π.Ο.Α.Υ. Δεν ακούνε στα Υπουργεία κανέναν...

 


Σημαντικότατη η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, όπου στο 3ο θέμα είχαμε το θέμα του λανθασμένου σχεδιασμού των Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ).
Κατακεραύνωσαν τον προτεινόμενο σχεδιασμό ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυριζόγλου.
Πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε, για να καταλάβετε «τι σχεδιάζουν κάποιοι για εμάς χωρίς εμάς», όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης και τι τελικά αποφάσισε η ΚΕΔΕ.
Μιλάμε για ένα αποτυχημένο μοντέλο 40ετίας, όπου επιμένει να χωροθετεί μονάδες ζημιογόνες σε ακτές και κόλπους της πατρίδας μας, καταστρέφοντας παράκτια αλιεία και θαλάσσιο τουρισμό, ενώ σε όλο τον κόσμο με χρήση της τεχνολογίας, οι μονάδες χωροθετούνται είτε στην ανοικτή θάλασσα είτε στην στεριά, με βιολογικούς καθαρισμούς κ.λπ.
Δείτε το βίντεο του θέματος των Π.Ο.Α.Υ. στη τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.


Σχόλια