Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου της Κοινότητας Αστακού, για την ημερίδα της ‘’Εβδομάδας για τον εγκέφαλο’’, που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση με το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26-3-2022 στην πόλη μας στον Αστακό, επιστημονική ημερίδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας για τον Εγκέφαλο.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από έναν εξαίρετο συντοπίτη μας, επιστήμονα τον Παιδοψυχίατρο κ. Μιχάλη Μάντζαρη.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον κ. Μάντζαρη για την εμπεριστατωμένη ομιλία του, καθώς και το Ήθος του επιστήμονα που διαθέτει. Επιπλέον ευχαριστούμε την Άμισθη σύμβουλο Υγείας του Δημάρχου κα Σακουφάκη Μαρία για την ακούραστη προσφορά της, αυτά τα δύο χρόνια, η οποία έχει διοργανώσει εξαιρετικές επιστημονικές Δράσεις.

Είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, να διοργανώνονται εκδηλώσεις με καίρια θέματα, που αφορούν την ζωή μας και την καθημερινότητα μας, ειδικότερα από νέους επιστήμονες που προέρχονται από τον Δήμο μας.

Οι εκδηλώσεις αυτές στηρίζονται από την Κ.Ε.Δ.Η.Ξ. (Κοινωφελή Επιχείρηση),και προσωπικά από τον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Μάντζαρη τον οποίο συγχαίρουμε.

Τους ευχαριστούμε και ευχαριστούμε τον κόσμο του Δήμου μας, που αγκαλιάζει και παρακολουθεί όλες αυτές τις διοργανώσεις που προάγουν την επιστημονικότητα και το Δήμο μας.


Με εκτίμηση


Αρετή Γριτσίπη

Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού .

Σχόλια