Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λιβανός για έργα αγροτικής οδοποιίας: “Με χαρά βλέπω όσα σχεδιάσαμε να υλοποιούνται”

 

Λιβανός για έργα αγροτικής οδοποιίας: “Με χαρά βλέπω όσα σχεδιάσαμε να υλοποιούνται”

Με αφορμή την επιτυχή αξιολόγηση και ένταξη σειράς έργων αγροτικής οδοποιίας και Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας στη δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος 2014-2020, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός δήλωσε: «Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπω ότι σημαντικά έργα για την αγροτική οδοποιία της Αιτωλοακαρνανίας, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Μου δίνει μεγάλη χαρά ότι το πρόγραμμα που σχεδιάσαμε με τον υφυπουργό Γ. Στύλιο και τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτριο Παπαγιαννίδη, κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο ΥΠΑΑΤ, υλοποιείται σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που είχαμε θέσει. Πρόκειται για έργα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις τους, αλλά ταυτόχρονα θα ωφελήσουν και το σύνολο των συμπολιτών μας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αξιοποιεί κάθε πόρο για την ανασυγκρότηση της ελληνικής υπαίθρου, αποδεικνύοντας την αταλάντευτη προσήλωση της στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα.»

Αναλυτικά τα έργα που εγκρίθηκαν και οι προϋπολογισμοί τους παρατίθενται κατωτέρω:


1.ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Εκσυγχρονισμός οδών πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ΔΕ Παλαιρου – 1.000.000,00 με βαθμολογία 95

2.ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ – 999.409,78 με βαθμολογία 95

Αγροτική Οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων-Προδόμου- Αγραμπέλου – 489.800,00 με βαθμολογία 89

3.ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 499.500,00 με βαθμολογία 80

4.ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Αγροτική Οδοποιία Βαρετάδας (Β’ Φάση) 680.000,00 με βαθμολογία 65

5.ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αγροτική Οδοποιία περιοχής «ΛΑΓΚΑΔΙΑ»ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» 500.000,00 με βαθμολογια 50Σχόλια