Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με συμμετοχή η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών-τι συζητήθηκε Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.), στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

«Διανύσαμε μία περίοδο όπου οι συνθήκες έκαναν απαγορευτική την δια ζώσης συνάντηση των μελών οι οποίες πλέον ομαλοποιήθηκαν και επιτρέπουν την επανεκκίνηση των δράσεων του Συνδέσμου», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος.

Πέραν της επανασύνδεσης των μελών, σκοπός της Γενικής Συνέλευσης ήταν η ανακοίνωση των εκλογών για την εκλογή νέου Δ.Σ., οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο του 2022.

Κατά το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης υπήρξε ανοιχτή συζήτηση όπου αναδείχτηκαν επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, όπως το ενεργειακό κόστος.

Μετά το πέρας ακολούθησε χαλαρή συζήτηση μεταξύ των μελών.

Τέλος, να επισημαίνεται ότι στη νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου, www.en-a.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τον σκοπό, αλλά και να βρείτε πληροφορίες για εγγραφές νέων μελών.

Σχόλια