ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Ευχές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

 


Απευθύνουμε τις ειλικρινείς και θερμές μας ευχές για καλή επιτυχία με δύναμη και αισιοδοξία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας, που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις......

Όλο το προηγούμενο διάστημα, αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, κάνατε έναν μεγάλο αγώνα, κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ενεργά και οι οικογένειές σας, οι οποίες εκτός από το άγχος της εισαγωγής σας σε κάποια σχολή, ήταν επιφορτισμένες και με το άγχος για το εάν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της κατά άλλα δωρεάν παιδείας. Αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όσο θα ήθελαν για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Ευχόμαστε επίσης καλή δύναμη και κουράγιο στους εκπαιδευτικούς των σχολείων σας που κάθε μέρα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, σας στήριξαν και κατέθεσαν την ψυχή τους για ένα σχολείο με δημόσιο χαρακτήρα.

Ήλθε η ώρα με αισιοδοξία και ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ηρεμία να δώσετε αυτή τη μάχη. Όσο δύσκολη και αν σας

φαίνεται, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, δεν αποτελεί και τη μοναδική μάχη στη ζωή σας. Όπως παλέψατε όλο αυτό το διάστημα να συνεχίσετε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωή σας με ψηλά το κεφάλι. Ο αγώνας για ζωή με δικαιώματα, για μόρφωση για όλους είναι ασταμάτητος. Με εφόδια στη ζωή σας όπως η ανθρωπιά, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η ζωή όλων μας γίνεται καλύτερη. Αυτή η ζωή σας αξίζει και όχι αυτή που σας ετοιμάζουν.

Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκονται στα χέρια σας. Καλή Δύναμη!! Καλό Αγώνα!!

Σχόλια