Ο Γιάννης Κουνέλης, νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας

Σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας για την εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας εξελέγη ο Γιάννης Κουνέλης, Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Τσάκαλης από την παράταξη Αποστολάκη και Γραμματέας εξελέγη η Αγγελική Χαλιμούδρα από τον συνδυασμό του Τάνταρου…  
Ο Γιάννης Κουνέλης είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας , ο οποίος αναδείχτηκε μέσα από τις διαδικασίες εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας, του πρώτου δημοτικού συμβουλίου του νέου δήμου. Στο ίδιο συμβούλιο αναδείχτηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος, ο οποίος προέρχεται από τη μείζονα μειοψηφία και είναι ο Νίκος Τσάκαλης, καθώς και η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου που είναι η Αγγελική Χαλιμούδρα από τον συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου.

Στη συνέχεια έγιναν οι διαδικασίες για την ανάδειξη των μελών της οικονομικής επιτροπής, δημαρχιακής επιτροπής, κ.α.

Για τις θέσεις των 4 Αντιδημάρχων που θα ορίσει ο νέος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 4 νέοι αντιδήμαρχοι θα είναι οι:

Φερεντίνος Θύμιος, Κομποτιάτης Παναγιώτης, Γούδας Μιχαήλ και Τζαβαλάς Δημήτριος.

Σχόλια