Κυκλοφορεί το νέο έγχρωμο φύλλο (104) της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα»

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα», αρ. φύλλου 104, που εκδίδεται με την φροντίδα του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι». Είναι μια εφημερίδα ανανεωμένη, φρέσκια, σύγχρονη και μια από τις καλύτερες στο χώρο του πολιτισμού. Επιπλέον και το στήσιμο της εφημερίδας κινείται σε μοντέρνα πρότυπα με όμορφα σχεδιαγράμματα, μοντέρνες γραμματοσειρές και εύστοχες επιλογές φωτογραφιών...

Όλα αυτά βέβαια βγαίνουν μέσα από το μεράκι των νέων παιδιών που αποτελούν το Σύλλογο Φυτειωτών που μαζί με τον δραστήριο πρόεδρο Χρήστο Σαλτογιάννη συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα ικανότητας και ενθουσιασμού.
Στο φύλλο της εφημερίδας, υπάρχουν στη πρώτη σελίδα τα θέματα:
Οι Προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη του τόπου στα πλαίσια του νέου Δήμου Ξηρομέρου, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ξηρομέρου, η αναβίωση του εθίμου της τσιγαρίδας, στην κεντρική πλατεία των Φυτειών και η ετήσια Χοροεσπερίδα τους: Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κοσμικό κέντρο «ΟΡΦΕΑΣ», στις 22:00 το βράδυ και βρίσκεται στην Πατριάρχου Γρηγορίου 69, Καλλιθέα (Πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Καλλιθέας).

Από κει και πέρα, το νέο φύλλο περιλαμβάνει τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για τον Δήμο Ξηρομέρου, τους αντιδημάρχους, την Δημιουργία χορευτικού τμήματος, αφιέρωμα στον εορτασμό των 100 ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού του Ιωάννη του θεολόγου του πολιούχου των Φυτειών, Το χρονικό στη μεριά της αυγής του Γιώργου Παληγεώργου, αθλητικά, πολιτιστικά, τις στήλες «όσα φέρνει ο Ανεμόμυλος» και «Νεανικός Φυτειώτικος Παλμός», κ.α.

Όσοι θέλουν να γίνουν συνδρομητές του Συλλόγου και να τους αποστέλλεται ταχυδρομικά η εφημερίδα να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και εκδότη της εφημερίδας Χρήστο Γ. Σαλτογιάννη.
Διεύθυνση: Αχαρνών 303, Αθήνα-104 46. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2072813 ή στο e-mail: fitiotikanea@yahoo.gr

Σχόλια