ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ 22-2-2011

Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 22-2-2011, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 28-2-2011 τα σωματεία ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο. · Επίσης κάλεσε σε έγγραφη απολογία τον προπονητή της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Πλακίδα Θ., τον προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ Μπαλντούμα Αποστόλη, τον πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τζογάνη Γεώργιο, τον πρόεδρο της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Πολύζο ‘Αγγελο και τον προπονητή του ΑΕΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Κατσιγιάννη Β., για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. ·
 Η Επιτροπή, ομόφωνα τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:
 1. Το σωματείο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ με αποκλεισμό γηπέδου για 1 αγωνιστική και πρόστιμο 500 ευρώ και ο εκπρόσωπός του κ.Μπλέτσας Χρ. με αποκλεισμό 1 αγωνιστική και πρόστιμο 20 ευρώ  (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ).
2. Το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με αποκλεισμό γηπέδου για 1 αγωνιστική και 500 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ).
3. Το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ).
4. Τον προπονητή του σωματείου ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ Μακρή Ιωάννη με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 50 ευρώ (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ).
5. Το σωματείο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ με 100 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ).
 6. Το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ με 100 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ). 7. Τον εκπρόσωπο της ΔΟΞΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Μπότα Θεόδωρο με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ).
8. Το σωματείο ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ με 50 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ).
9. Το σωματείο ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ με 100 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ).
10. Το σωματείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ με 50 ευρώ πρόστιμο και τον πρόεδρό του Χρήστο Τόλια, με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 50 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΕ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ).
11. Το σωματείο ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ με 50 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ).
· Κατακύρωσε τον αγώνα Β’ κατηγορίας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, υπέρ του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και αφαιρεί από το επόμενο πρωτάθλημα -2 βαθμούς από το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008.

Σχόλια