Χωρίς νερό ο Αστακός - Ως πότε κ. Δήμαρχε;

Δήμαρχε θα υπάρχει αυτή η κατάσταση; Γιατί δεν μεριμνείτε καθόλου για αυτό το χρόνιο πρόβλημα του Αστακού; Κανείς από εσάς τους διοικούντες, πρώην και νυν, δεν έχει λύσει αυτό το πρόβλημα.

Είναι ντροπή για το δήμο να μην έχει νερό και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που ο Αστακός είναι μέρος διακοπών και οι επαγγελματίες του Αστακού περιμένουν λίγο κόσμο για να ανασάνουν οικονομικά.

Θα μου πείτε φταίει μόνο το νερό για τον τουρισμό; Όχι θα σας απαντήσω αλλά η υδροδότηση του Αστακού και όχι μόνο (προχθές φίλος αναγνώστης μας έγραψε ότι ούτε στην Παλαιομάνινα είχαν νερό) είναι ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα της περιοχής που πρέπει να λυθεί.

Σχεδόν όλοι αναρωτιόμαστε γιατί ενώ ο Αστακός είναι ένα πανέμορφο γραφικό μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, δεν έχει τουρισμό. Πως περιμένουμε να έχει τουρισμό ο Αστακός χωρίς υποδομές και βασικές παροχές για τους τουρίστες και τα σκάφη;

Αφήστε λοιπόν κύριοι την εικόνα και περάστε στην ουσία. Ωραία η εικόνα της πόλης δε λέμε αλλά πρώτα θα πρέπει να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα των υποδομών και των παροχών και μετά να κοιτάξουμε την εικόνα, το περιτύλιγμα δηλαδή που πάντα μπαίνει τελευταίο...

Διαβάστε περισσότερα: http://www.astakos-news.gr/2011/07/blog-post_5325.html#ixzz1RA4w0Hts

Σχόλια