Θρίαμβος στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για τον Αστακό!

- ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ !!!

- ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ: ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ Ιωάννης και ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία.

Δεν περιγράφεται η χθεσινή επιτυχία του Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ που έγινε την 9/10-7-2011 στα Άνω Λιόσια.

Δεν υπάρχει κάτοικος του Αστακού που να μην αισθάνεται υπερήφανος για αυτή την επιτυχία και γενικότερα για αυτόν το σύλλογο, ο οποίος συγκαταλέγεται στους καλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα.

Αυτή η διάκριση ήταν ξεχωριστή γιατί ήταν η πιο δύσκολη. Δυο από τους τρεις αθλητές που συμμετείχαν κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο φτάνοντας ένα βήμα από την εθνική ομάδα και ο αθλητής ΒΟΤΣΗΣ Θεόδωρος ο οποίος έμεινε εκτός μεταλλίων είχε μια θετική εμφάνιση και μια σημαντική εμπειρία.

Οι νεαροί αθλητές σήκωσαν για μια ακόμη φορά τον Αστακό ψηλά δίπλα στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδος. Πρωταγωνιστές της επιτυχίας πέρα από τους αθλητές και οι δάσκαλοι κ. ΣΑΝΙΔΑΣ Νίκος & ΜΑΡΙΝΟΣ Γιώργος ο οποίος συνόδευσε την αποστολή.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι φορείς του τόπου και ιδιαίτερα ο Δήμος Ξηρομέρου να κάνει το καθήκον του απέναντι στους αθλητές γιατί δεν είναι μικρό γεγονός για το Δήμο να έχει πανελληνιονίκες σε ολυμπιακό άθλημα.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ:

ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ):

Από χθες ζούμε σ’ ένα όνειρο που δεν θέλουμε να τελειώσει δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά και δικαιωθήκαμε, ήταν πολύ δύσκολα γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε αθλητές με ευρωπαϊκές διακρίσεις χαρακτηριστικό είναι ότι ο αθλητής ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ στον τελικό αντιμετώπισε τον περσινό πρωταθλητή ο οποίος πριν τρεις μήνες αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό όμως όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και συγχαρητήρια και τους τρεις αθλητές γιατί μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές.

ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ Ιωάννης: Είμαι πολύ χαρούμενος για το ασημένιο μετάλλιο δεν περίμενα να φτάσω τόσο ψηλά. Ο δάσκαλός μου όμως μου άλλαξε την ψυχολογία δεν μου άφησε περιθώρια αμφιβολίας για την νίκη. Τέτοιες στιγμές δεν έχω ξαναζήσει σαν αυτή που ανέβηκα στο βάθρο.

ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία: Πριν τους αγώνες δεν πίστευα ότι θα φτάσω σε τέτοια διάκριση μου φαίνονταν πολύ δύσκολο. Όταν μπήκα να αγωνιστώ δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως ο δάσκαλός μου, μου γύρισε το μυαλό και με έκανε να βλέπω μόνο βάθρο και τελικά να ανέβω σ’ αυτό. Είχα άψογη συνεργασία με τον δάσκαλό μου κ. ΜΑΡΙΝΟ τον ευχαριστώ πολύ. Δουλεύαμε ένα χρόνο γι’ αυτούς τους αγώνες. Επόμενος στόχος μου η εθνική ομάδα και η συμμετοχή μου στο διεθνές πρωτάθλημα της Γερμανίας. Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι μαγεία! Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη ζωή μου. Είναι το πιο υπέροχο άθλημα

Σχόλια