Εκδήλωση και Αγιασμός για την Α.Ε.Χρυσοβίτσας


Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου  14:00 πραγματοποιήθηκε στην Χρυσοβίτσα στο κατάστημα ταβέρνα της Ελένης συζηγ. Θεοδώρου Ζορμπά ο αγιασμός της ομάδας του Χωριού  από τον Παπά Φώτη,   στη συνέχεια  ο συχωριανός  και μέλος του Συλλόγου ΄΄Τα Κόροντα΄΄ Γεώργιος Χρήστου Ταπραντζής  παρατηρητής Διαιτησίας  και ο αδερφός του Χαρίλαος Χρήστου Ταπραντζής Ιατρός  δώρισαν στην ομάδα του Χωριού  από  μια Αθλητική φόρμα σε κάθε ποδοσφαιριστή  καθώς και από ένα σακβουαγιάζ.
 Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων Κώστας Γεωργούλας  που τόνισε την προσφορά των αδερφών Ταπραντζή και το πόσο σπουδαία είναι.
Δίνει τη δύναμη στους αθλητές του χωριού  να συνεχίσουν να αθλούνται, ζήτησε ακόμη  να μιμηθούν και άλλοι συχωριανοί το παράδειγμα των αδερφών Ταπραντζή. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος και Αρχηγός της ομάδας Σπύρος Ζορμπάς ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας.
 Την εν λόγο κίνηση χαιρέτησε   και το μέλος του τοπικού διαμερίσματος και επόπτης του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Ευθύμιος Κατσιγιάννης .
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον αγιασμό και με ευχές από τον ιερέα του χωριού   Παπά Φώτη που και αυτός με τη σειρά του τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης της ομάδας και ότι πρέπει να υπάρξουν και άλλες ανάλογες προσφορές.
Τέλος ο Γεώργιος Χρήστου Ταπραντζής μοίρασε στους ποδοσφαιριστές τα αθλητικά είδη και τους ευχήθηκε σε κάθε έναν ξεχωριστά καλή επιτυχία και μια καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς και κάρτες.          

Σχόλια