Τι λέει η Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας για το περιπολικό


Προφανώς και λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα με τη βλάβη σε περιπολικό στο Αγρίνιο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)   η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρουν ότι «σε εν κινήσει περιπολικό στο Αγρίνιο έφυγαν οι δύο μπροστινοί τροχοί», διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
• Την 18-1-2012 υπηρεσιακό όχημα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ εκινείτο στο κέντρο του Αγρινίου, υπέστη βλάβη στο αριστερό εμπρόσθιο ακρόμπαρο (μπαλάκι ψαλιδιού), με αποτέλεσμα να «διπλώσει» ένας τροχός, χωρίς να αποσπαστεί από το όχημα.
• Το υπηρεσιακό όχημα επισκευάστηκε άμεσα σε συνεργείο, με συνολικό κόστος ανταλλακτικών – εργασίας το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια πιστοποιήθηκε η καταλληλότητα του από ΚΤΕΟ και παραδόθηκε κανονικά για υπηρεσιακή χρήση».
Περιγράφει λοιπόν η ανακοίνωση μια σχετικά διαφοροποιημένη εκδοχή από αυτή που είδε το φως τη δημοσιότητας αλλά και  κατέγραψε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία πάντως  με κατεπείγουσα επιστολή ζήτησε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιανόπουλο «ποιοτικό έλεγχο των οχημάτων Ελληνικής Αστυνομίας για ασφαλή οδήγηση»

Σχόλια