Αύριο η διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ Αγρινίου«Να σταματήσει κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος¨καλεί το ΠΑΜΕ που κινητοποιείται για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στο Αγρίνιο.
Την ώρα που οι πρώτες ειδοποιήσεις για διακοπή ρεύματος σε επιχειρήσεις του Αγρινίου έχουν καταφθάσει,αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 11:00πμ το πρωί το Ε.Κ.Α, τα συνδικάτα και τα σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ θα βρίσκονται στα γραφεία-ταμεία της ΔΕΗ στο Αγρίνιο.
«Δίνουμε μαχητική, δυναμική απάντηση καταθέτοντας τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αρνούμενοι να πληρώσουμε το χαράτσι.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαχητική και αποφασιστική απάντηση, να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος.Καλούμε τις εργατικές γειτονιές να ξεσηκωθούν, να μην αφήσουν κανένα συνεργείο της ΔΕΗ, ή εργολάβου να ρίξει στο σκοτάδι τα εργατικά σπίτια, τα μικρομάγαζα.
Να δημιουργηθούν παντού επιτροπές επαγρύπνησης. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη. Έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να τους σταματήσουμε» αναφέρει η Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Aγρινίου.

Σχόλια