Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, τίμησε τον συνδημότη μας από την Κατούνα, δημοσιογράφο και Διευθυντή-Εκδότη της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», κ. Χρυσόστομο Πατούλα.




Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου ύστερα από ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ  του Συλλόγου, τίμησε στην χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε στις 12 Φεβρουαρίου 2012, έναν εξαίρετο Ξηρομερίτη από την Κατούνα, τον κ. Χρυσόστομο Πατούλα, Διευθυντή-Εκδότη της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», για την μεγάλη και πολύχρονη συνεισφορά του, στον ευρύτερο τοπικό τύπο, ως κύριο συντελεστή της πετυχημένης ανεξάρτητης μηνιαίας εφημερίδας, εμπεδώνοντας με μαχητικό τρόπο, την αντικειμενική και αμερόληπτη γνώση, στους αναγνώστες - συμπατριώτες μας.
Η διαχρονική πορεία της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», με την σφραγίδα και την υπογραφή του κ. Χρυσόστομου Πατούλα, έχει αναδειχθεί από τα πλέον αξιόπιστα φύλλα, που αντέχει στο χρόνο και πιστοποιεί περίτρανα την δημοσιογραφική της εγκυρότητα.
Στη ζεστή αυτή εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, κ. Βασίλειος Σκούρτας, επέδωσε στον κ. Χρυσόστομο  Πατούλα, ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ  του Συλλόγου Κωνωπινιωτών, με την οποία ανακηρύσσετε ο  κ. Χρυσόστομος Πατούλας,  Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου δυνάμει του άρθρου 3, με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από το άρθρο 5 του ισχύοντος Καταστατικού  του Συλλόγου.
          Ο κ. Χρυσόστομος Πατούλας με έκδηλη συγκίνηση ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ, και αφού εξήρε τις προσπάθειες του Συλλόγου στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας, απευθυνόμενος στους Κωνωπινιωτες. υπογράμμισε πως αισθάνεται κι αυτός πλέον Κωνωπινιώτης, διαβεβαιώνοντάς τους,  ότι θα είναι  πάντα δίπλα  τους.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με εκτίμηση

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλειος ΣΚΟΥΡΤΑΣ                                  Θεόδωρος ΧΟΛΗΣ

Σχόλια