Λαμπερή η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αλυζίων.



Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, με εξαιρετική επιτυχία, η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αλυζίων στην Πλάκα. Το κέντρο γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και όλοι πέρασαν μία υπέροχη βραδιά χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρωινές ώρες.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος των Αλυζίων Θεόδωρος Λιότσος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Βασίλης Μουρκούσης πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου και υπεύθυνος τύπου του συλλόγου ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους φίλους με θερμά λόγια.

Αμέσως μετά ο κόσμος γλέντησε, ξεφάντωσε, ήπιε, διασκέδασε και χόρεψε με την ψυχή του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους του κλαρίνου.
Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Βασίλης Μουρκούσης χόρεψε «Τα κλάματα..» και το αφιέρωσε στη μνήμη του αείμνηστου καπετάνιου Ντίνου Σαμαντά.

Επίσης να σημειώσουμε ότι ο τυχερός της βραδιάς με κλήρωση ήταν ο φίλος και συμπαραστάτης του συλλόγου ο λογιστής Κώστας Παροικάκης, ο οποίος κέρδισε μια τηλεόραση και την οποία με περίσσευμα ψυχής και αγάπης χάρισε στο σύλλογο.


Παρόντες στην εκδήλωση οι: ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Σπύρος Καϋμενάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο γραμματέας του συλλόγου Βελανιδιάς Γεράσιμος Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, από την Ξηρομερίτικη Εταιρία Λόγου και Τέχνης ο Χρήστος Γαζέτας, από το σύλλογο Θυρίου η Ελευθερία Σώζου, οι λογιστές: η Έφη και ο Κώστας Παροικάκης, κ.α.

Σχόλια