«Κάγκελο» οι νεοδημοκράτες από τα λεγόμενα του Δημάρχου!



«Όσο για εκείνο το δικό μου το παιδί ..Τι όχι ρε μαλακι..νο; 
Τι  όχι ρε πουστ..ες;! ήταν μερικά από όσα είπε ο Πυθαγόρας για τον Βουλευτή Δ. Σταμάτη και τους διαγραφέντες γαλάζιους Βουλευτές!
  Τον ανεξάρτητο Βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Σταμάτη τον ακούσαμε χθες το βράδυ στο Κανάλι 10 στην Αθήνα να μιλάει και να ισχυρίζεται πως στο Αγρίνιο όπου ήρθε μετά την ψηφοφορία ο κόσμος της Ν.Δ. αγκάλιασε την απόφαση του και ζητάει κάτι να γίνει
γιατί όπως ο ίδιος είπε δεν πρόκειται για διαγραφή Βουλευτών αλλά για διάσπαση της Ν.Δ.!  Όταν όμως έλεγε αυτά δεν είχα κατά νου του τι τον  περίμενε σήμερα από τον άλλοτε φίλο του Πυθαγόρα Σαμαρά! Το λόγο στην κοπή της πίτας όπως προείπαμε πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος ήταν φωτιά και λάβρα για τον άλλοτε στενό του φίλο Δ. Σταμάτη τον οποίο μάλιστα είπε και παιδί του. Πιο συγκεκριμένα είπε:  «Όσο για εκείνο το δικό μου το παιδί ..Τι όχι ρε μαλακι..νο; Τι  όχι ρε πουστ..ες;! μερικά από όσα είπε ο Πυθαγόρας για τον Βουλευτή Δ. Σταμάτη και τους διαγραφέντες γαλάζιους Βουλευτές !  Όπως καταβαίνετε στην αίθουσα της εκδήλωσης υπήρξε τρομερή αμηχανία αλλά έπεσε και πολύ γέλιο από τους παρευρισκόμενους από το γλαφυρό τρόπο που ο Δήμαρχος προσέγγισε και μάλιστα τόσο δημόσια τις διαγραφές και την στάση των γαλάζιων ανταρτών .
http://paronetol.blogspot.com

Σχόλια