Συγχαρητήρια επιστολή από τη Πρόεδρο της Τ.Κ. Κανδήλας.



Αγαπητοί Συνδημότες-Συνδημότισσες,
Για 8η συνεχή χρονιά η νεολαία του χωριού μας, με δόσιμο ψυχής, μεράκι και χαρά κατάφερε να καταστήσει το Αλυζιακό Καρναβάλι σε ένα από τα καλύτερα Καρναβάλια του Νομού μας. Τα παιδιά της Κανδήλας χωρίς να έχουν κανένα χρηματικό όφελος, ή άλλου σκοπού, πέραν της διασκέδασης αυτών και των συνδημοτών τους, κατασκεύασαν αξιόλογα άρματα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και υπό την πίεση του χρόνου και της οικονομικής κρίσης.
Για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν, το κέφι τους και την προσπάθειά τους, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που κατασκεύασαν με πολύ ζήλο τα άρματα, τους οδηγούς των αρμάτων, όλους τους συμμετέχοντες καρναβαλιστές, τους επιχειρηματίες, τους απλούς πολίτες της Κανδήλας που συνέδραμαν οικονομικά το Καρναβάλι μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου και την Ένωση Κανδηλιωτών Αθήνας για την οικονομική τους ενίσχυση. Μένουμε ευγνώμονες στον κ. Λίλα Χρήστο, κ. Λύτρα Παναγιώτη, κ. Σακουφάκη Ζώη για την παραχώρηση των αποθηκών τους, για την κατασκευή των καρναβαλικών αρμάτων.
Από καρδιάς ευχαριστώ όλο τον υπέροχο κόσμο που παρακολούθησε και εμψύχωσε την νεολαία μας, σε αυτό το πηγαίο και αυθόρμητο Κανδηλιώτικο ξεφάντωμα. Η νεολαία της Κανδήλας έγινε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας στο πρωτοπόρο Αλυζιακό Καρναβάλι που πλέον είναι θεσμός.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

Σχόλια

  1. Να σημειωθεί ότι η κατασκευή αρμάτων ήταν πρωτοβουλία της τελευταίας στιγμής γιατί λόγω οικονομικής κρίσης υπήρχε φόβος γι αποτυχία του καρναβαλιού...συγχαρητήρια στους δημιουργούς των αρμάτων και τους συντελεστές που σε μια περίοδο όπου οι περισσότεροι καθιστούν τα ξεφαντώματα πηγή κέρδους,''μούρης'' και τα σχετικά,αυτοί με μεράκι και ανιδιοτελώς αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση..μπράβο παιδιά!!και του χρόνου:P!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου