Συνάντηση Παπαναστασίου με τον Μητροπολίτη Κοσμά


O υποψήφιος   Βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Παπαναστασίου , στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Μεσολόγγι , συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά
Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις  σχετικά με τα ζητήματα που προβληματίζουν τους πολίτες του νομού .
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ. Παπαναστασίου για τις δράσεις της Εκκλησίας που αφορούν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας .
Από την πλευρά του ο κ. Παπαναστασίου  ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για  την  πολύτιμη προσφορά του  στους  κατοίκους του νομού     ενώ  τόνισε την επιτακτική ανάγκη συνέχισης  του έργου της Εκκλησίας. Εξερχόμενος δήλωσε : «Στις στιγμές που βιώνει η Χώρα , η δράση της Εκκλησίας αποτελεί εγγύηση κοινωνικής ανακούφισης .  Η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη γεννά ξανά την ελπίδα  που,  τόσο , έχουμε ανάγκη αυτή την κρίσιμη περίοδο. »
Αμέσως μετά ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες του Μεσολογγίου στο πολιτικό του γραφείο ,  και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους αφορούν .
Το απόγευμα στις  20.00 , ο Γ. Παπαναστασίου θα συναντηθεί με τους Αιτωλοακαρνάνες της  Πάτρας στο ξενοδοχείο CITY LOFT. 

Σχόλια