Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. Ξηρομέρου για την ποιότητα του νερού λόγω μη απαρτίας


Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ Ξηρομέρου για το θέμα της ποιότητας του νερού, λόγω μη απαρτίας. 

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Λύτρας, με αφορμή την αναβολή, απέστειλε επιστολή που αναφέρει τα εξής:

Αστακός 28/4/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έπειτα από την άρνηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κυρίου Πυθαγόρα Σαμαρά και των συμβούλων της πλειοψηφίας, να συζητηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση... του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα της μόλυνσης του πόσιμου νερού, κάναμε χρήση του δικαιώματος που μας δίνει ο νόμος και ζητήσαμε με υπογραφές 10 Δημοτικών Συμβούλων την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ποιότητα του πόσιμου νερού του Δήμου μας, και τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει ο Δήμος για την ποιότητα του νερού. 

Δυστυχώς οι σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης –πλην του προέδρου- δεν προσήλθαν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να μην υπάρξει απαρτία και να μην συζητηθεί το θέμα.

Έδειξαν με τη στάση τους αυτή πόσο σέβονται το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και το πόσο ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του Δήμου και πάνω απ όλα για την ποιότητα του πόσιμου νερού και την υγεία τω Δημοτών μας. 

Εμείς οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι που προσήλθαμε σήμερα στη συνεδρίαση καταδικάζουμε τη στάση της πλειοψηφούσας παράταξης ως ανεύθυνη και επικίνδυνη γιατί όχι μόνο δεν σέβονται το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δείχνουν και την εγκληματική αδιαφορία τους απέναντι στην υγεία των Δημοτών
.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ποιοτικό νερό στο Δήμο μας καθώς και για την αναβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων του πολύπαθου Δήμου Ξηρομέρου.


                                                              ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
                                                        Επικεφαλής αντιπολίτευσης


Σχόλια