Μακρυπίδης: Πρέπει όλοι να διδαχθούμε από το μήνυμα των εκλογών


Αιτωλοακαρνάνισσες και Αιτωλοακαρνάνες,
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς, τους χιλιάδες πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας – για μια ακόμη φορά – σε δύσκολες και αντίξοες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες.
Η ευπρέπεια, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, τα πολιτικά επιχειρήματα και η ιδεολογική αντιπαράθεση, ήταν συνειδητή επιλογή και διέκρινε όλη την πολιτική μου πορεία. Στην πρόσφατη προεκλογική μου περίοδο, πορεύθηκα με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας έναν αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για μια προοδευτική προοπτική του νομού και της χώρας.
Σέβομαι την ετυμηγορία του λαού μας. Πρέπει όλοι να διδαχθούμε από το μήνυμα των εκλογών, ώστε να μην επαναλάβουμε λάθη, παραλείψεις και καθυστερήσεις που οδήγησαν την οικονομία και τη χώρα σε αυτή την κρίση.
Τα «παθήματα» πιστεύω να έγιναν «μαθήματα». Αποτελεί πλέον ευθύνη όλων μας (κομμάτων – πολιτικών προσώπων – φορέων – κοινωνίας) να συμβάλλουμε με υπευθυνότητα στην πορεία εξόδου της χώρας μας από την κρίση.
Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, στον αγώνα για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, για ένα δικαιότερο παρόν, αλλά και ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας Μακρυπίδης

Σχόλια