Αγγελική Ρούση-Ντζιμάνη: θα είμαι παρούσα


Αγγελική Ρούση-Ντζιμάνη
Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που με την ψήφο τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Στη σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο μου δόθηκε η δυνατότητα, να γνωρίσω ανθρώπους και συμπεριφορές, να ακούσω απόψεις και προτάσεις αλλά και να αποκτήσω νέες εμπειρίες.
Είχα πλήρη γνώση, εκ των προτέρων, του κλίματος του πολιτικού περιβάλλοντος και υπήρξε συνειδητή επιλογή η συμμετοχή μου στον εκλογικό συνδυασμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , ιδιαίτερα αυτή την φορτισμένη περίοδο και το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Ελπίζω και εύχομαι η χώρα μας σύντομα να βρει τον σωστό δρόμο, τον δρόμο της ανάπτυξης, της αξιοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Το ΠΑΣΟΚ, με όλα του τα στελέχη σε θέση μάχης, θα πράξει το πατριωτικό του καθήκον.
Σε αυτή την κρίσιμη για την Χώρα και την παράταξη μάχη θα είμαι παρούσα. Έμαθα πάντα να αγωνίζομαι και έτσι θα συνεχίσω….
Το κίνημα μας οφείλει αφενός μεν να συμβάλει από την θέση του τρίτου πλέον κόμματος στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης, αφετέρου να ανασυνταχθεί οργανωτικά και κυρίως πολιτικά, προκειμένου να συνταχθεί και πάλι με τις κοινωνικές δυνάμεις που παραδοσιακά εξέφραζε.
Φίλες και φίλοι,
Αγαπώ τον τόπο μου, ζω εδώ, θα συνεχίσω την μάχη καθημερινά, για να έχει η Αιτωλοακαρνανία την ανάπτυξη που της αξίζει, για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.
Είμαι πάντα εδώ, σας ευχαριστώ!
Αγγελική

Σχόλια