Ο Δήμος Ξηρομέρου προχωρά σε 20 προσλήψεις εκτάκτων αναγκών για το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος




Στο δήμο Ξηρομέρου προχωρούν σε 20 άμεσες προσλήψεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα ο νόμος προβλέπει, οι προσληφθέντες δεν θα έχουν δικαίωμα παράτασης ή σύναψης νέας σύμβασης για διάστημα 12 μηνών. Η όλη διαδικασία επιβλέπεται απ’ το ΑΣΕΠ.

Για το Ξηρόμερο το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την πρόσληψη 20 ατόμων ως προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα για την κάλυψη των έκτακτων, κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών. Πρόκειται για 15 εργάτες καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης, για 3 οδηγούς αυτοκινήτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για 2 ναυαγοσώστες, επίσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ναυαγοσώστες θα αναλάβουν τον έλεγχο στην παραλία του Αστακού και σ’ αυτή της Παλιόβαρκας της Δ.Ε. Αλυζίας.

Για τους εργάτες καθαριότητας έχει προβλεφθεί το ποσό των 24.000 ευρώ συνολικά, συν 7.200 ευρώ για τις ασφαλιστικές τους εισφορές, για τους οδηγούς 4.800 ευρώ για μισθοδοσία, ενώ για τους ναυαγοσώστες 3.200 ευρώ, συν 800 ευρώ για εισφορές. Οι προσληφθέντες θα πιάσουν δουλειά την 1η Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δημαρχείο του Αστακού και τα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα ή να επικοινωνούν στο 26463 60500.



Σχόλια