***---Τριήμερο Πανηγύρι από το Ραδιόφωνο Ξηρομέρου---***Η μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς, είναι γεγονός! Το πανηγύρι του λαού, το πανηγύρι των πανηγυριών, έφτασε. Τρεις αξέχαστες βραδιές, γεμάτες κέφι, μουσική και χορό, συντροφιά με τα μεγαλύτερα ονόματα του Δημοτικού Τραγουδιού.

Το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουνίου μην κανονίσετε τίποτα!!! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Διασταύρωση Λεπενούς για μοναδικές στιγμές διασκέδασης!Αναλυτικά, θα σας διασκεδάσουν:

Πέμπτη, 7 Ιουνίου:

Γιώτα Γρίβα, Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγιαννης, Κατερίνα Καπέλη, Νίκος Παπαγεωργίου, Μαρία Γιαννακά και Χρυσοβαλάντω Μπρόζου.
Στα κλαρίνα: Σταύρος Καψάλης, Μάκης Τσίκος και Πάνος Κοτρώτσος.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου:

Γιάννης Σιέττος, Γιώργος Βελισσάρης, Νίκος Βλαχοδήμος, Βάσω Αθανασάκη, Έλενα Χαραμή, Βασίλης Αγραφιώτης και Σπύρος Κουτρουμάνος.
Στα κλαρίνα: Κώστας Αριστόπουλος, Χρήστος Κατσαμάκης και Πάνος Μπέκος.


Σάββατο, 9 Ιουνίου:

Λαϊκοδημοτική Βραδιά:

Στο δημοτικό πρόγραμμα οι: Κατερίνα Καπέλη, Χρήστος Γερούκης, Δημήτρης Αποστόλου και Αντρέας Κουκουράβας.
Στα κλαρίνα: Γιώργος Καρατζίνης και Σωτήρης Γαλανός.

Στο λαϊκό πρόγραμμα οι: Δήμητρα Καψάλη και Καίτη Ράμμου.
Στο μπουζούκι: Γιώργος Ιωάννου και Βαγγέλης Λιάγκας.
Ένα τριήμερο Δημοτικού ξεφαντώματος που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Θα διανεμηθεί δωρεάν ψητή, ζεστή προβατίνα. Οι τιμές των ποτών μας, όπως πάντα, οι χαμηλότερες που υπάρχουν. Γιατί εμείς πάμε ΚΟΝΤΡΑ στην κρίση. Μπύρα 3€, Φιάλη Ουίσκι 50€.
Καθένα από τα τρία βράδια, θα πραγματοποιούνται κληρώσεις με πλούσια δώρα!
(Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.)Μέγας Χορηγός τα Σούπερ Μάρκετ Μπαρμπαστάθης*******
Το Ραδιόφωνο Ξηρομέρου εκπέμπει στους 88,3 FM στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και είναι το μοναδικό ραδιόφωνο της επαρχίας Ξηρομέρου. Έχει εμβέλεια σε όλη τη δυτική Ελλάδα. Στηρίζει την πολιτιστική κληρονομιά - εκδηλώσεις πολιτιστικές και θρησκευτικές - με την προβολή τους.


Η Διέυθυνση και το προσωπικό του σταθμού, σας εύχονται ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!


(Φωτογραφίες από την περσινή εκδήλωση)

Σχόλια