ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ Νίκη Φούντα (υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημοκρατικής Αριστεράς)


 
Εμπιστευτείτε μας και δώστε μας δύναμη ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε, για το καλό της Πατρίδας αλλά και του Νομού μας, με συνέπεια κι αξιοπιστία

   Η Δημοκρατική Αριστερά ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους εσάς, τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, που μας στηρίξατε και μας εμπιστευτήκατε τις δύσκολες αυτές ώρες για την Χώρα μας. Αποτέλεσμα αυτής της στήριξης ήταν το να εκπροσωπείται η παράταξη για τον Νομό μας στα έδρανα της Βουλής. Για αυτό σας ευχαριστώ και προσωπικά. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως πρώτη προτεραιότητά μας θα είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για το καλό του Τόπου και, σε δεύτερο επίπεδο, ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον παραμελημένο, από τους πάντες τόσα χρόνια, Νομό μας.
   Ο Φώτης Κουβέλης παρουσίασε στους Έλληνες Πολίτες το πρόγραμμά μας και τα «στοιχήματα» που θα βάλουμε για την διακυβέρνηση του Τόπου σε 7 σημεία-στοχεύσεις: ζητούμενα θα είναι  1. Η Κάθαρση του Πολιτικού Συστήματος ( πλήρης οικονομικός έλεγχο όλων των πολιτικών προσώπων από το 1974, κατάργηση του νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, μείωση της επιχορήγησης στα κόμματα κι έλεγχο των οικονομικών τους, περιορισμό των συμβούλων των βουλευτών, κ.α.)  2. Η Αποδέσμευση από το Μνημόνιο (επιμήκυνση δημοσιονομικής πολιτικής ως το 2017, χωρίς δέσμευση εσόδων για την αποπληρωμή του χρέους, πάγωμα περικοπών, επαναφορά κατώτατων μισθών, επαναφορά συλλογικών συμβάσεων εργασίας και μετενέργειας, κ.α. )  3. Η παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας  4. Η Αγροτική Ανάπτυξη κι Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου (άμεση επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες, παροχή γης και κατάρτισης στους νέους αγρότες, δημιουργία τοπικών Συμφώνων Ανάπτυξης για την γεωργία, κ.α.)  5. Η Ασφάλεια των Πολιτών- αντιμετώπιση του προβλήματος των Μεταναστών  6.Η υπεράσπιση και διεύρυνση του Κοινωνικού Κράτους  7. Η αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής.
Σας ζητώ να αναζητήσετε το πρόγραμμά μας και να ενημερωθείτε εκτενώς για όλα όσα προτείνουμε, με σαφήνεια, συνέπεια κι αξιοπιστία.
   Ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά θα κάνει ό,τι μπορεί για να έχει η Χώρα κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα ζητούν την συνεργασία μας. Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έρχονται μετανοημένες, μετά το στραπάτσο της 6ης Μαϊου, στις θέσεις μας και χρησιμοποιούν μέχρι και την φρασεολογία μας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό διατυπώνει την ίδια θέση, παρόλο που στο εσωτερικό μιλάει για μονομερείς καταγγελίες για να ακούγεται επαναστατικός στα αυτιά του απογοητευμένου Έλληνα Πολίτη. Εμείς μένουμε σταθεροί στις 2 κόκκινες γραμμές μας: την παραμονή της χώρας στο Ευρώ και την σκληρή επαναδιαπραγμάτευση των απεχθών όρων του Μνημονίου.
Σας ζητούμε να μας δώσετε δύναμη ώστε να καθορίσουμε τις εξελίξεις, με γνώμονα το καλό του Τόπου, την αντιμνημονιακή μας πολιτική, έτσι ώστε να υπάρξει η πολυπόθητη Προοδευτική Κυβέρνηση στην Χώρα μας την επόμενη των εκλογών.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Νίκη Φούντα (υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημοκρατικής Αριστεράς)

Σχόλια