Θάνος Μωραΐτης: «Όχι στον διχασμό και την ακυβερνησία» Μόνη υπεύθυνη πρόταση για την έξοδο από την κρίση, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ



Κυβέρνηση στην χώρα δεν μπορεί να γίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Είμαστε η υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που Σε εκπομπές που έγιναν το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουνίου, στο Mega και τον Ant1,καθώς και στην εκπομπή «Σκάϊ τώρα» την Τετάρτη 6 Ιουνίου,   ήταν καλεσμένος ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης
Ο κ. Μωραΐτης, ανέλυσε  το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, αναφερόμενος  στις πολιτικές δυνάμεις, που όπως είπε τορπίλισαν την προοπτική δημιουργίας κυβέρνησης για να στήσουν τώρα σκηνικό ακυβερνησίας και διχασμού.
Εξέφρασε την πεποίθηση πως οι συνθήκες στην Ευρώπη έχουν αλλάξει και το ΠΑΣΟΚ και ο Β. Βενιζέλος, τους τελευταίους  μήνες προσπαθούν να διαμορφώσουν  ένα ευνοϊκότερο πλαίσιο για την Ελλάδα.
Επισήμανε πως στην χώρα αυτές τις μέρες στήνεται μια «επικοινωνιακή καρικατούρα διπολισμού» και επέκρινε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την ΝΔ για τα προγράμματα που παρουσίασαν, που δεν απαντούν στα αδιέξοδα και λειτουργούν  με ανευθυνότητα και λαϊκισμό.
από την αρχή παρουσιάσαμε μια ξεκάθαρη και ρεαλιστική πρόταση . Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να ξεπεράσουν τις αδυναμίες που παρουσιάζουν σήμερα και την επομένη των εκλογών να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος»
Ο κ. Μωραΐτης, έθεσε προ των ευθυνών του τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τα στελέχη του να πουν στους αγρότες τι θα συμβεί εάν διακοπούν οι κοινοτικές επιδοτήσεις.
«Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που θα βγει ενισχυμένο από την κάλπη της 17ης Ιουνίου, ένα ΠΑΣΟΚ που θα είναι πόλος σταθερότητας που θα μπορέσει να συμβάλλει θετικά στην δημιουργία κυβέρνησης που θα βγάλει την χώρα και τον λαό από τα σημερινά αδιέξοδα», σημείωσε ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής.

Σχόλια

  1. Άλλος ένας προδωτης του νομού αιτολωακαρνανιας.
    Μήπως μπορεί να μας πει ποσά έχει. Δώσει
    Στα κομματικά. Κοματοσκυλα του τόπου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου