Διαμαρτυρία Συλόγγου Επαγγελματιών Μύτικα για τη κατάσταση με τη παράνομη στάθμευση στο λιμάνι.




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
                   ΜΥΤΙΚΑ 
Μύτικας 1-7-2012 
Αρ. Πρωτ.: 

ΚΟΙΝ.: 1. Αστυνομικό Τμήμα 
Βόνιτσας 
2. Λιμεναρχείο Λευκάδος 

ΘΕΜΑ: «Παράνομη στάθμευση οχημάτων στο λιμάνι του Μύτικα». 

Με αυτή την επιστολή μας ερχόμαστε να διαμαρτυρηθούμε σχετικά με το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης οχημάτων στο λιμάνι του Μύτικα. 
Ο χώρος του λιμανιού και ειδικά οι δυο λιμενοβραχίονες χρησιμοποιούνται για να εφοδιάζονται τα τουριστικά σκάφη, οι βάρκες αλλά και τα σκάφη που εκτελούν τα δρομολόγια για τα νησιά Κάλαμος και Καστός. Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν χώρο στάθμευσης οχημάτων. Αρκετά οχήματα παραμένουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες που κινούνται στο λιμάνι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. 
Μεγάλο επίσης είναι το πρόβλημα και σε εμάς τους επαγγελματίες, που δεν μπορούμε να φορτώσουμε τα εμπορεύματα μας στα σκάφη που εξυπηρετούν τα νησιά Κάλαμος και Καστός. 
Επίσης τα πέτρινα παγκάκια που είχαν τοποθετηθεί έχουν καταστραφεί όλα καθώς επίσης έχει αφαιρεθεί και ένας αριθμός από τα σιδερένια κολονάκια!!!! 
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση των οχημάτων, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι και η κίνηση στο λιμάνι είναι αυξημένη. 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


ΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ            ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                 ΣΥΡΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Σχόλια