Οι χορηγοί του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων ΄΄Τα Κόροντα ΄΄

Οι εταιρείες του ομίλου Ελομάς BAZAAR και LACTALIS διέθεσαν  προϊόντα τους που διανεμήθηκαν δωρεάν στους μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου.
H Εταιρεία τυροκομικά προϊόντα Καρούσος Αγγ. Σταύρος πρόσφερε τα τυριά που προσφέρθηκαν στο τραπέζι γραβιέρα , κεφαλογραβιέρα, πεκορίνο.
Η Εταιρεία Αφοί Γρατσάνη Θανάσης και Αποστόλης πρόσφεραν ένα τενεκέ τυρί φέτα και με αυτό έφτιαξαν τις νόστιμες πίτες οι γυναίκες του χωριού μας.  
O Κων/νος Μίχας δώρισε πενήντα κιλά ψωμί και το ψήσιμο των προβατίνων σε πολύ καλή τιμή.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ξηρομέρου με τον Μιχάλη Βραχά που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλουν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι για την ανάδειξη της περιοχής προσέφερε δωρεάν την διαφημιστική καμπάνια και προβολή των εν λόγω εκδηλώσεων.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ξηρομέρου ράδιο Μαγία δωρεάν προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός VIEW  fm 103,9 με τη  Δήμητρα Νταγιάντα προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 Ο Δημήτριος Βασ. Κίσσας  το ποσό των 200 ευρώ στο Σύλλογο η Νίκη και Σωκράτης Σώλος 100 ευρώ στην Α.Ε.Χρυσοβίτσας,ο Γεράσιμος Κων. Αυδής 50 ευρώ για την Α.Ε..Χρυσοβίτσας και ο Ιωάννης Χρη. Χρόνης 20 ευρώ για την Α.Ε.Χρυσοβίτσας.
 Από μια προβατίνα πρόσφεραν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξηρομέρου Ερωτόκρητος Γαλούνης  και Θωμάς Ρετούλης.
Οι κτηνοτρόφοι του χωριού μας πρόσφεραν από μια προβατίναΟ Σπύρος Δημ Ζορμπάς (Πρόεδρος )  Χαρίσης Σαμαράς, Βασίλειος Σάββας, Σούλας Ζορμπάς του Ιωάνη, Γεώργιος Κίσσας , Θεμιστοκλής Βησ. Σάββας, και ο  Αποστόλης Κωνσταντίνου,
                        Το Δ.Σ. σας εύχεται και του χρόνου με υγεία

Σχόλια