Με επιτυχία η εκδήλωση για τις «Εχινάδες» από την Ένωση Αστακηνών ΑθήναςΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Κουβέλης

       Σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, η Ένωση Αστακηνών Αθήνας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διάλεξη σχετικά με τη Ναυμαχία των Εχινάδων Νήσων, η οποία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την πορεία της χώρας μας και των Χριστιανικών  Ευρωπαικών λαών γενικότερα. Οι Εχινάδες νήσοι δεσπόζουν   στον κόλπο του Αστακού και επιρρεάζουν  διαχρονικά ποικιλοτρόπως, την πορεία των παραλίων της Ακαρνανίας .
        Η εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα σήμερα 18.11.2012 με συντονιστή τον Χρήστο Μάτζαρη και ομιλητές, το γιατρό Χρήστο Κλαδευτήρα και το δικηγόρο Σταμούλη Μακρή....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...       Ο γιατρός Χρήστος Κλαδευτήρας αναφέρθηκε κυρίως στο ιστορικό της (ψευδώς φερόμενης ως Ναυπάκτου) Ναυμαχίας. Ο δικηγόρος  Σταμούλης Μακρήςαναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νήσων καθώς και στις δραστηριότητες που έχουν επιβαρύνει το φυσικό τους περιβάλλον.
      Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι ομιλίες άκρως ενδιαφέρουσες. Ελπίζουμε προσεχώς να έχουμε, τα κείμενα ή έστω αποσπάσματα των ομιλιών.

Πηγή: http://maheras.wordpress.com/Σχόλια