Πρόταση για Τεχνικό πρόγραμμα έτους 2013 του Δήμου Ξηρομέρου για την κοινότητα Χρυσοβίτσας


                                       Προς  τον Δήμο Ξηρομέρου
Στο Τεχνικό πρόγραμμα έτους 2013 του Δήμου Ξηρομέρου  για την κοινότητα Χρυσοβίτσας πρέπει να περιληφθούν τα εξής έργα :
1)      Η Επισκευή του δρόμου Χρυσοβίτσας Βαλόστρατου .
Συγκεκριμένα ο δρόμος από Χρυσοβίτσα προς Βαλόστρατο φθάνει τα 12 χιλιόμετρα περίπου και είναι εδώ και πολύ καιρό ακατάλληλος. Συγκεκριμένα σε τρία σημεία που υπάρχουν λακκούβες που κάνουν πολύ πιθανή την πρόκληση ατυχημάτων. Ο ασφαλτοτάπητας έπεσε εδώ και πολλά χρόνια και έκτοτε έχει αφεθεί στην τύχη του.
Πρέπει να τονίσουμε ότι το κόστος επισκευής είναι ελάχιστο και περιλαμβάνει το απαραίτητο ασφαλτικό υλικό για να καλυφθούν οι λακκούβες δηλαδή ένα η δύο αυτοκίνητα το πολύ.
2) Παιδική χαρά: Η παιδική χαρά, που είναι στη πλατεία του χωριού μας, πρέπει να γίνει συντήρηση , να επισκευαστούν οι διάφορες ζημιές και να εμπλουτιστεί με νέα παιχνίδια.
 3) Ανάπλαση πλατείας
Να γίνει ανάπλαση της πλατείας και του χώρου ώστε η πλατεία να γίνει ενιαία, λειτουργική, κατάλληλη για τις μεγάλες εκδηλώσεις και ν΄ αναδειχθεί το κέντρο το χωριού και η εκκλησία.
4)Το γήπεδο, που έχει κατασκευασθεί στη θέση «Αγία Βαρβάρα» πρέπει να γίνει α) επισκευή της περίφραξης β) να κατασκευασθούν τουαλέτες στο χώρο των αποδυτηρίων γ) να τοποθετηθούν μεγάλοι κάδοι σκουπιδιών δ) να επισκευασθεί ο αγωνιστικός χώρος.
5) Το Κοινοτικό κατάστημα πρέπει να γίνει συντήρηση και βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου. 

                 Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ

    Σχόλια