Καταγγέλλουν εκ νέου τον δήμο Ξηρομέρου οι εργολήπτες


Διαμαρτυρία για τις απευθείας αναθέσεις

          Με επιστολή διαμαρτυρίας ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Εργων Αγρινίου διαμαρτύρεται για τον τρόπο που -όπως ο ίδιος αναφέρει-δίνονται με απευθείας αναθέσεις τα έργα στο Δήμο Ξηρομέρου. 
       Oυσιαστικά ο Σύνδεσμος επανέρχεται βάλλοντας κατά του δημάρχου Ξηρομέρου  Πυθαγόρα Σαμαρά καταλογίζοντας του παράτυπες συμπεριφορές και αποφάσεις, κάνοντας μάλιστα λόγο για “πανηγύρι απευθείας αναθέσεων οι οποίες όλως περιέργως τυχαίνει να έχουν τον ίδιο αποδέκτη”
      Οι εργολήπτες υπογραμμίζουν πως οι δημοπρατήσεις έργων τείνουν να γίνουν ανύπαρκτες και καλεί τους αρμοδίους στον έλεγχο της νομιμότητας των αναθέσεων. Αναρωτιούνται επίσης που βρέθηκαν τα χρήματα των αναθέσεων όταν εργολήπτες παραμένουν “ετσιθελικά”  απλήρωτοι από τον δήμο Ξηρομέρου......
Η επιστολή που απευθύνεται στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στον  Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μ. Αγγελάκα αλλά και στον Υπουργό Εσωτερικών και κοινοποιείται  στο Περιφερειακό  Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ, έχει ως εξής: 







Σχόλια