Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια Χοροεσπερίδα των Δρυμιωτών



        Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο ετήσιος χορός του συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας (Άκτιου-Βόνιτσας),  Κυριακή μεσημέρι 3 Φεβρουαρίου 2013, στο μουσικό κέντρο ΄ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ΄στο Παγκράτι. Η προσέλευση των μελών και φίλων του συλλόγου ξεπέρασε το στόχο που είχε θέσει το Δ.Σ. γεγονός που γέμισε με ικανοποίηση όλους, αφού διανύουμε μια δύσκολη εποχή.....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....


     
    -Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου, ο Π. Δήμαρχος Ανακτορίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άκτιου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννης Λιότσος, ο πρόεδρος του συλλόγου Κατουνιωτών ΑθήναςΒαγγέλης Κουτιβής και το μέλος Σταμούλης Στούπας, ο συγγραφέας Νίκος Μήτσης και ο πρόεδρος του πολιτιστικού κέντρου του ΟΤΕ Νίκος Κασόλας.
-Στην εκδήλωση έδωσε το παρών για μια ακόμη χρονιά και η κυρία του Δημοτικού τραγουδιού Βαγγελιώ Χρηστιά η οποία τραγούδησε προς τιμήν του συλλόγου μας και με την εξαίσια φωνής της ξεσήκωσε τον κόσμο και έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στην συνεστίαση.
-Ο σύλλογος Δρυμιωτών ευχαριστεί την κυρία Βαγγελιώ Χρηστιά καθώς και το μέλος του συλλόγου μας Αθανασία Κορωναίου-Μαστρογιώργου για την βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο.

-Ακόμη ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην συνεστίαση μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. 









ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS













































Σχόλια