Πλησιάζει το 6ο Μυτικώτικο Καρναβάλι και προβλέπεται να είναι φανταστικό.Η μεγάλη στιγμή της Κυριακής πλησιάζει. Όλα πλέον είναι σχεδόν έτοιμα για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του 6ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού στο κεντρικό δρόμο του Μύτικα και τη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στη θάλασσα, μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλοι όσοι παραβρεθούν, θα διαπιστώσουν ότι το 6ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που δειλά-δειλά ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια.
Ακόμα ποιο εντυπωσιακά άρματα, ακόμα ποιο εντυπωσιακές στολές, πολυπληθή πλέον συμμετοχή στα γκρουπ και ατελείωτο κέφι. Όλοι οι επισκέπτες θα δουν κάτι ποιοτικό, κάτι επαγγελματικό που θα σέβεται όσους θα έρθουν να το παρακολουθήσουν.
Η καλύτερη στιγμή θα είναι το βράδυ, η καύση στη θάλασσα του Βασιλιά Καρνάβαλου. Η περυσινή αντίστοιχη στιγμή πραγματικά ενθουσίασε και συγκίνησε όλους τους επισκέπτες που είχαν να λεν τα καλύτερα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο καιρός φαίνεται ότι θα μας κάνει το χατήρι και θα έχουμε ένα γαλήνιο Ιόνιο Πέλαγος.


Σχόλια