ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Σχετικά με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) στο Δήμο Ξηρομέρου.ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αστακός, 13/03/2013

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του Δήμαρχου Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών (θυμηθείτε το σχετικό θέμα εδώ και εδώ).
Ξεκίνησε και στον Αστακό την λειτουργία του το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ). Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) θα στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου στο κτίριο του Δημαρχείου δίπλα από το Κ.Ε.Π. και θα λειτουργεί κατ' αντιστοιχία με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) θα μπορούν να διεκπεραιώνουν υποθέσεις τους δημότες και επιτηδευματίες που άνηκαν στην πρώην Δ.Ο.Υ Αστακού.
Η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) αναμένεται να δώσει τέλος στην υφιστάμενη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση των πολιτών, αφού ήταν αναγκασμένοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν να μεταβούν σε Δ.Ο.Υ άλλης πόλης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2646038050 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
grafeiotipouxiromerou@gmail.com

Σχόλια