Συγκέντρωση ειδών διατροφής για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ


της Εκπαιδευτικού Καραποναρλίδου Μαρίας

Σας ενημερώνουμε ότι  σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε σε όλα τα σχολεία της χώρας από το Υπουργείο Παιδείας,ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της επικείμενηςεορταστικής περιόδου του Πάσχα, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που ο Σύλλογος υποστηρίζει καθημερινά μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.
           Ο ανωτέρω Οργανισμός, προκειμένου να ξεκινήσει την κινητοποίηση για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, επικαλείται και πάλι την υποστήριξη, στο μέτρο των δυνατοτήτων της,  της μαθητικής κοινότητας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.......         Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών αλλα και των πολιτών θα συμβάλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού. Την αρχή έκανανοι μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι κινητοποιήθηκαν αμέσως!!

 Σας παραθέτουμε  ενδεικτική λίστα προϊόντων:
-Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και άσπρο),σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια,  μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι,  χυμούς.
-Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης.
-Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη,  βρεφικές πάνες.

       Όποιος θέλει μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και με οποιοδήποτε άλλο αγαθό επιθυμεί. Η συγκέντρωση των αγαθών γίνεται στο Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης, τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Σχόλια