Δικαιώθηκε η Κανδήλα από την ΕΠΟ. Επαναλαμβάνεται ο αγώνας Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών από το 89΄ λεπτό!

      Την συνέχιση του διακοπέντα αγώνα της 31-3-2013,  μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ–ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα από την διακοπή, ήτοι από το 89΄λεπτό, αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ, κάνοντας έτσι δεκτή την έφεση της ομάδας της Κανδήλας.
      Ο ΑΟ Κανδήλας φαίνεται να κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια, γιατί με την ισοπαλία 2-2 που είχε φέρει στον διακοπέντα αγώνα, παραμένει στη Β΄ κατηγορία, με την προϋπόθεση ότι δεν θα δεχθεί γκολ στο 1΄ λεπτο που απέμεινε (και στις όποιες καθυστερήσεις) μέχρι το τελευταίο «σφύριγμα» του διαιτητή.
      Ακολουθεί η επίσημη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ όπως έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της: 
     Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:..............



    Δέχεται τυπικά τις εφέσεις των σωματείων ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ και ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ κατά της υπ΄ αριθμ. 624/17-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συνεκδικάζοντας αυτές. 
1) Απορρίπτει κατ΄ ουσία, κατά πλειοψηφία, την έφεση του σωματείουΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ και διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου αυτής. 
2) Δέχεται κατ΄ ουσία, κατά πλειοψηφία, την έφεση του σωματείου ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣΕξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στην διακοπή του αγώνα. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο στην ουσία την υπόθεση. Διατάσσει τον επανορισμό και την συνέχιση του διακοπέντα αγώνα της 31-3-2013 ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ–ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα από την διακοπή, ήτοι από το 89΄λεπτό.

Σχόλια