ποδοσφαιρική ομάδα του Αρχοντοχωρίου επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Με μεγάλη χαρά μαθαίνουμε ότι από την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν επιστέφει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού Αιτ/νίας η ποδοσφαιρική ομάδα του Αρχοντοχωρίου. Γι όλους εμάς που είμαστε λίγο παλιοί και προλάβαμε την ομάδα του Αρχοντοχωρίου μόνο χαρά και ικανοποίηση μας φέρνει η συγκεκριμένη είδηση.
Προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη ομάδα της περιοχής να έχει παίξει τόσο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Α' κατηγορία. Με παικταράδες, Νίκος Πολίτης, Σωτήρης Νικάκης (Τύρας) από Μύτικα, Γιώργος Λιοντάκης (Τσακνής), Μιχάλης Σκέντος, Παρασκευάς Παπαναστάσης (Ψαρέλιας), Νίκος Καϋμενάκης (Κρούτας), Σπύρος Καϋμενάκης από Αρχοντοχώρι και πολλούς ακόμα που πραγματικά δεν θυμάμαι τα ονόματα τους, προκαταβολικά συγνώμη γι αυτό, και μπορεί όποιος θυμάται να συμπληρώσει. Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα του Αρχοντοχωρίου.
Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της απόφασης του Δήμου Ξηρομέρου, όπου παραχωρεί το γήπεδο του Αρχοντοχωρίου για χρήση στην ομάδα.


Σχόλια