ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ       ΠΕΝΤΕ ΧΡΥΣΑ, ΤΡΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και άριστες εντυπώσειςήταν ο απολογισμός για την ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αστακού στους φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 στην Αρχαία Ολυμπία
        Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία συμμετείχαν κυρίως μικροί αθλητές χωρίς να υπάρχει ανάδειξη νικητή και σε αυτή συμμετείχαν επτά αθλητές του Αστακιώτικου συλλόγου αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Οι αθλητές αυτοί ήταν: ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ανδριάνα, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης, ΤΖΟΒΟΛΑΣ Ευστάθιος, ΣΑΒΒΑΣ Θέμης, ΣΑΒΒΑ Ιωάννα, ΣΟΜΠΟΛΟΥ Ίριδα και ΑΡΓΥΡΗ Αλεξάνδρα..........         Στη δεύτερη κατηγορία στην οποία οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά με ανάδειξη νικητή ο σύλλογος του Αστακού κυριάρχησε κατακτώντας 5 πρώτες θέσεις και 3 δεύτερες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με αποκορύφωση τα δύο νοκ άουτ που πέτυχαν οι αθλήτριες ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά και στον 3ο κατά σειρά αγώνα της και η ΜΕΝΤΗ Ράνια στο πρώτο της αγώνα.

        ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ: ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά, ΜΕΝΤΗ Ράνια, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος, ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος και ΤΖΟΒΟΛΑΣ Γεώργιος

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία, ΖΟΥΛΑ Κων/να και ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης.


         Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι η συμμετοχή στους επίλεκτους αγώνεςKICK BOXING που θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα την 15 Ιουνίου και στους οποίους θα λάβει μέρος ο αθλητής του Αστακού ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης.

Σχόλια