Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στις παραλίες του Αστακού απο το ΝΑΟΑΣ


    Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκε η Δράση του Ναυτικού Αθλητικού ομίλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ) για καθαρισμό των ακτών με τη συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αστακού.
       Οι παραλίες του Αστακού καθαρίστηκαν από τα παιδιά, τα μέλη του ΝΑΟΑΣ και εθελοντές οι οποίοι με τη πράξη τους έστειλαν ένα μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής συνείδησης.........


     Η καλή διάθεση όλων των εθελοντών απέδωσε «πλούσιους καρπούς» αφού συγκεντρώθηκαν πολλές σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες περιείχαν καπάκια, μπουκάλια, κουτάκια αναψυκτικών, αποτσίγαρα και πολλά πλαστικά. 
    Μετά τον καθαρισμό στις παραλίες του Αστακού, ο διοργανωτής σύλλογοςπροσέφερε σουβλάκια και παραδοσιακά εδέσματα στους εθελοντές.

     Ο Ναυτικός Αθλητικός όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ) ευχαριστεί θερμά όλους τους Εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, ειδικότερα ευχαριστίες στους μαθητές και τους δασκάλους που συμμετείχαν με χαρά στον καθαρισμό των παραλιών και να τους ευχηθεί να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι, τα μέλη και μη του Ομίλου για την συμμετοχή τους, καθώς και τον Δήμο Ξηρομέρουγια την παραχώρηση του απορριμματοφόρου για την αποκομιδή των σκουπιδιώνκαι να ενημερώσει όλους ότι οι δράσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος θα είναι διαρκείς.















Σχόλια