O Παναιτωλικός ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα!

     Ο Παναιτωλικος η ομάδα της καρδιάς μας ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα  και έστειλε ολόκληρο το νομό Αιτωλοακαρνανίας στον έβδομο ουρανό. 
    Ο Παναιτωλικός, μετά από μία χρονιά απουσίας, επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα.Οι Αγρινιώτες πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και κέρδισαν την άνοδο.

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε! 
       Οι Αγρινιώτες με μία… άκρως επαγγελματική εμφάνιση και σπουδαία νίκη,επικράτησαν 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου και ήδη πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα μετά από ένα χρόνο απουσίας. 
        Ο Καμαρά (27’) άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χάβου, ενώ ο Γενγκά (55’) έφερε τα πάντα στα ίσια και ξανάβαλε «φωτιά» στο ματς. «Χρυσός» σκόρερ ο Κουτσοσπύρος (71’), σκόραρε λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και χάρισε τη νίκη και κατ’ επέκταση την άνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από ένα χρόνο απουσίας............

 

Το ματς:

   Ο ένας βολευόταν μόνο με νίκη. Ο άλλος είχε την πολυτέλεια των δύο αποτελεσμάτων. Η εικόνα τους όμως στον αγωνιστικό χώρο ήταν διαφορετική. Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας την πίεση στο μυαλό του, «βάραινε» μόνος του τα πόδια του, την στιγμή που ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί κάθε κόντρα και κάθε στιγμή που είχε τη μπάλα στα πόδια του. 
     Τα πρώτα 45 λεπτά κυλούσαν με την ομάδα του Χάβου να ελέγχει το παιχνίδι και να φτάνει και στο γκολ, όταν ο Καμαρά, ο οποίος έκανε άνω κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, πήρε ωραία πάσα από τον Μπελόν και με αριστερό δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν, έφτασαν μία δύο φορές στην περιοχή του Στεφανάκου χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό. 
         Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει πιο ψηλά, να προσπαθεί να φτάσει στα καρέ του Στεφανάκου και κυρίως να φτάσει στο γκολ που θα τον έβαζε και στο παιχνίδι. Αυτό το κατάφερε με τον Γενγκά, μετά από σέντρα του Μπολάτι, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι και της εξέδρες. 
     Ο Μάκης Χάβος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, έβαλε στο παιχνίδι τονΚουτσοσπύρο, με σαφέστατη πρόθεση να πάει για να πάρει το παιχνίδικαι όχι να κλειστεί στα καρέ της και να μείνει με την ισοπαλία. Αυτό του βγήκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Μπακάκης έκανε την σέντρα, ο «μαχητής» Κουτσοσπύρος πήρε καλύτερη θέση και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου για δεύτερη φορά. 
        Τα τελευταία λεπτά δεν έφεραν κάτι άλλο στο παιχνίδι και ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη, διατηρήθηκε πρώτος στην βαθμολογία των πλέι οφ και μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα, αφήνοντας στο… «καναβάτσο» την ομάδα του Βόλου. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπολάτι, Μπρέσκα, Γενγκά, Σολάκης. 
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Μουμίν, Σφακιανάκης, Ιορδανίδης, Μπελόν, Καμαρά, Πασάς. 


Σχόλια