Έσκασε η Βόμβα: Ανεξαρτητοποίηση του τ. Αντιδημάρχου Παναγιώτη Γαζέτα στο Δήμο Ξηρομέρου

     Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παναγιώτης Γαζέτας (τ. Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και πρωην δήμαρχος Φυτειών), με μια επιστολή που θα συζητηθεί πολύ,καταγγέλλοντας συκοφάντηση από τον δήμαρχο περί χρηματισμού του.  
      Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη έκανε γνωστή στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου ο Π. Γαζέτας, εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Σαμαρά. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση αναφέρονται παρακάτω:

Κύριε πρόεδρε,
      Με την παρούσα σας δηλώνω, ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, ανεξαρτητοποιούμαι από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με την οποία έχω εκλεγεί και στο εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος...........     Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου οφείλονται, πέραν των άλλων και στα όσασυκοφαντικά και μειωτικά της τιμής και υπόληψής μου διαδίδει και μάλιστα ενώπιον δημοτικών συμβούλων, ο επικεφαλής της παραπάνω παράταξης κ. Πυθαγόρας Σαμαράς, περί δήθεν χρηματισμού μου εκ μέρους του, με το ποσό των 18.000 ευρώ, προκειμένου να ψηφίσω θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αρνιόμουν δήθεν να ψηφίσω.
       Για το θέμα βεβαίως της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου,επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.
       Επειδή όμως το θέμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις, παρακαλώ να συζητηθεί ωςθέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να δώσω εξηγήσεις στο σώμα.

Αστακός 30-6-2013
Ο δηλών δημοτικός σύμβουλος
Παναγιώτης Eλ. Γαζέτας
Κάτοικος Φυτειών

Πηγή: Εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ»Σχόλια