Σημαντική δωρεά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Δωρεά συστήματος προστασίας κορμού και βουβωνικής χώρας για τους Αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Α.Δ. Ακαρνανίας....


   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, ομόφωνα αποφάσισε να δωρίσει τέσσερα (4) ειδικά προστατευτικά κορμού – βουβωνικής χώρας,  για τις ανάγκες των αστυνομικών που συγκροτούν την διμοιρία υποστήριξης και δεν μπορούν να φέρουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσία τους άλλα προστατευτικά μέσα. Για το σκοπό αυτό χθες 8 Ιουλίου 2013 η Ένωση παρέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο όλα τα παραπάνω ειδή ο οποίος δήλωσε προς την ένωση ότι:        
    «Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας αποδέχεται τη δωρεά της ένωσης μας, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην προστασία του Αστυνομικού Προσωπικού. Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες».
     Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι «οι ενέργειες αυτές δείχνουν εμπιστοσύνη, γόνιμη συνεργασία και ειλικρινή διάθεση για την προστασία του προσωπικού κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του» .
       Η Ένωση θα συνεχίσει , σύμφωνα με ανακοίνωση της , «τις προσπάθειές της ώστε ο Αστυνομικός να μπορεί να εργάζεται, κατά το δυνατόν, σε καλύτερες συνθήκες ασφάλειας σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αστυνομική καθημερινότητα.»

 Πηγή:agriniopress.gr

Σχόλια