Τελείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου Pomhtheus Maritime LTD


Τελείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου PROMHTHEUS MARITIME LTD.
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα πάρα πολλοί φίλαθλοι, νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του CIELO αφού κέρδισε την ομάδα του ΕΝ ΠΛΩ με σκορ 6-4.
Στο μικρό τελικό οι ΝΟ ΝΑΜΕ κέρδισαν τους ΤΙΤΑΝΕΣ και κατέλαβαν την τρίτη θέση. 
Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ο ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ με 42 γκολ ο οποίος βραβεύτηκε για την επιτυχία του αυτή στην απονομή που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του χορηγού ΠΑΝΤΑΖΗ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 
Το μεγάλο χορηγό μας εκπροσώπησε η Κα ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ αδερφή του Κου ΠΑΝΤΑΖΗ και αντιπρόεδρος του ΝΑΟΑΣ καθώς επίσης και ο Κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ξάδερφος του χορηγού μας οι οποίοι παρέδωσαν τα μεγάλα έπαθλα στους νικητές σε μια όμορφη τελετή που έγινε στο τέλος.

Τα έπαθλα:
1η ομάδα 1000€
2η ομάδα 500€
3η ομάδα 250€
4η ομάδα ένα τραπέζι στο εστιατόριο "ΤΡΙΟΛΑΣ"

Οι συμμετέχοντες αφού πανηγύρισαν με την παραδοσιακή σαμπάνια και παρέλαβαν τα βραβεία ευχαρίστησαν το χορηγό ΠΑΝΤΑΖΗ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ με ένα θερμό χειροκρότημα για τα σπουδαία έπαθλα.
Ο διοργανωτής του τουρνουά Μπότσιος Γεράσιμος ευχαριστεί όλες τις ομάδες καθώς και τους χορηγούς και κυρίως τον μεγάλο χορηγό ΠΑΝΤΑΖΗ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ που για άλλη μια φορά αποδεικνύει την αγάπη του για τον τόπο του θεσπίζοντας τόσο μεγάλα έπαθλα για τη νεολαία του Αστακού.
 www.astakos-news
Δείτε φωτογραφίες:









 

Σχόλια