Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

   Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ) και υπογράφει η πρόεδρος Πανωραία Πανταζή, τονίζονται τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Α.Ο.ΑΣ
    Σχετικά με σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε ιστολόγια (Ξηρόμερο news,  ΞηρομερίτηςΜύτικας press) και αφορούσαν τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού,από την διοίκηση του Ν.Α.Ο.ΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:
1.-Σκοπός δημιουργίας του ΝΑΟΑΣ, του οποίου οραματιστής και εμπνευστής του  είναι ο Απόστολος  Νικολάου Πανταζής,  είναι πάνω απ’όλα η αγάπη  για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Έτσι λοιπόν  βασική επιδίωξη του Ομίλου είναι αρχικά τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, και ειδικότερα με τον θαλάσσιο αθλητισμό, αλλά και να γνωρίσουν μέσα από διάφορες δραστηριότητες περισσότερα για το θαλάσσιο περιβάλλον αναπτύσσοντας έτσι και μία σχέση σεβασμού και συνύπαρξης με την φύση...........     Επίσης, η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, η ανάπτυξη του πνεύματος της άμιλλας, της ομαδικότητας της αλληλεγγύης και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων.

2.-Στους λίγους αυτούς μήνες παρουσίας μας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Αστακού προσπαθήσαμε να κινηθούμε πάντα προς αυτό το σκοπό  διοργανώνοντας παράλληλα  και  διάφορες ψυχαγωγικές κυρίως εκδηλώσειςμε στόχο να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.
    Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια μας  και αποδεικνύεται αυτό από την πολυπληθή παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
   Επιπλέον αναγνώρισε, και γι αυτό άλλωστε μας επιβράβευσε με την συμμετοχή του σε όλες τις εκδηλώσεις, ότι στα όσα κάναμε μέχρι σήμερα ήταν πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για το καλό του τόπου μας και όχι για κανέναν άλλο λόγο.

3.- Ο ΝΑΟΑΣ  λοιπόν κέρδισε την με την αξία του, με την δημιουργικότητα και την ομαδική και σκληρή δουλειά των μελών του, μια θέση στην καρδιά των κατοίκων του Αστακού , του Ξηρομέρου  και όχι μόνο. Γι αυτό λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί σε κάτι άλλο, δηλαδή σ’αυτό που έγραψαν κάποιοι  ότι έχει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

4.-Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ   ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

5.-Ο ΝΑΟΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.

6.-Ο ΝΑΟΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Ο ΝΑΟΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ  ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


ΠΑΝΩΡΑΙΑ.Ν.ΠΑΝΤΑΖΗ

Σχόλια